Дневен хороскоп за 6 януари


Овен

Днес е Богоявление, внимавайте в колко студени води ще се окъпете. Дай, Боже да сте по-здрави и да не се боите от студа. Някак странен е празникът без обичайната суматоха, но определено е празник, празник на вярата, че по-доброто предстои.

Телец

Доста енергични ще сте днес, но бъдете внимателни, че може сами да си докарате неприятности. Не бързайте, знаете поговорката за бързата кучка. Има време за всичко, нали забелязвате, че целият свят забави оборотите.

Близнаци

Днес ще се чувствате доста енергични, но ще сте планирали толкова неща, които не бихте могли да свършите и за цяла седмица. Защо просто не се поразходите някъде на чист въздух, макар и за малко.

Рак

Ден, в който мечтите ви може да се сбъднат, а това ще ви направи изключително горди. Днес е препоръчително да се срещнете с приятели, макар и в по-домашна обстановка. Тези домашни срещи са малко ретро и много по-истински от виртуалните, оценете ги по достаойнство.

Лъв

Твърде високи цели сте си поставили, но то пък за дребните не си струва да влагате толкова усилия. Не забравяйте към какво се стремите и целия труд, който влагате няма да ви тежи.

Дева

Един чудесен ден за вас, особено за творчески занимания. Добре е да се поразходите на въздух и да дадете простор на въображението си. Не пропускайте забавленията, ще ви харесат. А работата - може да почака малко.

Везни

Желанията ви ще изпреварват малко действията ви, но пък вдъхновявайки другите, ще постигнете желаното. Не спирайте да се борите за идеалите си.

Скорпион

Днес ще ви се предостави възможността с апломб да заявите 'Аз нали ви казах'. Наистина ще се почувствате удовлетворени, но май е по-добре да прежалите този радостен миг в името на мирното съвместно съществуване.

Стрелец

Не забравяйте, че редът не е нищо друго освен подреден хаос. Ако домът ви е стабилен, а не е от картон, днес вятърът на промяната няма да повлияе нито на жилището, нито на неговите обитатели.

Козирог

Днес дори и най-невинното забавление за вас може да се превърне в истинско бедствие. Ако не можете да се откажете от удоволствието да се забавлявате, то поне се постарайте да вземете предпазни мерки.

Водолей

Един ден, който ви води към далечни цели. Носи оптимизъм и вяра в своите възможности. Споделете вдъхнвението си с приятел. Научете някого на нещо, което знаете.

Риби

Интересен ден, сякаш ще плувате в нещата, ще усещате всичко, което се случва или ще се случи. Сигурно и гости ще ви споходят, новини ще научите. И както е тръгнало, може и някоя циганка, гадаеща бъдещето да срещнете. Важното е да приемате нещата като на игра и просто да се включите. Знаете, че ще стане най-доброто.