Дневен хороскоп за 7 януари


Овен

Да се чуди човек къде генерирате толкова много оптимизъм и вяра в доброто. Сякаш във вас има един малък реактор, който запалва искрите у другите. Не му позволявайте да спре.

Телец

Днес ще направите сметка на финансите, с които разполагате в началото на годината. Не се притеснявайте, ще се появи нова възможност, която ще е доста добра за вас. Използвайте днешния ден, за да поздравите онези, които сте забравили досега.

Близнаци

Ден на изненади и някой от тях сами ще сте си скроили. Не се опитвайте да ритате срещу правилата, защото резултатът няма да е във ваша полза. Революционният дух оставете за други неща.

Рак

В малко лирично настроение ще сте днес. По-добре не давайте напразни надежди на приятели и близки, че споделите с тях времето си, трудни сте за общуване.

Лъв

Ще се чувствате свободни и волни като птици. Първата работна седмица, въпреки че беше доста напрегната, ви донесе много повече отколкото може да си представите. Тепърва ще жънете плодовете на усилията си.

Дева

За вас денят ще е доста добър. Ще имате късмет с каквото и да се захванете, а може би това просто е заслужена награда за всички усилия, положени до момента.

Везни

Трудно ще удържате поривите си днес. Ще ви мамят далечни страни и полета. Ако ви стиска, грабвайте куфара и тръгвайте, светът чака да го покорите.

Скорпион

Днес най-съблазнителният начин да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е разумно да го предпочетете, прекалено дълго ще си спомняте после.

Стрелец

Днес на някого ще му е нужна именно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, но недейте да отказвате, единствено вие сте в състояние да помогнете.

Козирог

Най-неочаквано днес ще получите за лична употреба много свободно време. Дано да знаете какво точно искате да правите, за да не пропилеете подаръка от съдбата.

Водолей

Днес мързелът ви ще е просто безпределен. Ако няма да скачате да ловите кръста за здраве, то поне направете малко физически упражнения. Или, ако не можете да се разделите с дивана, поне почетете нещо, забравете телевизора.

Риби

Между желанията и възможностите ви няма и в близкото денонощие няма да се появи непреодолима граница. Няма да си спомните какво е това страх и гледайте да не забравите какво е това любов.