Дневен хороскоп за 8 май


Овен

Предизвикателен ден се очертава за вас. Сблъскват се нуждата ви от сигурност, желанието за изява и напора да действате сега, тук и веднага. Интересно кое ли ще вземе връх? При всички положения - пазете главата!

Телец

Вдъхновяващ и окриляващ ден, който ще ви даде план и увереност, че сте на прав път. Следвайте мечтите си, не позволявайте на критикарите да ви разубедят, вие най-добре знаете, че важното е да не се отказвате.

Близнаци

Леко напрегнат ден. Ще са ви нужни много сили и правилна насоченост, ако искате да постигнете своето. Бъдете готови да се откажете от ненужното в името на онова, което ви води напред.

Рак

Другите могат да са най-големият ви дразнител и най-големият мотиватор. Ако се случва първото, сменете гледната точка. Използвайте трудностите, за да ви стане по-лесно.

Лъв

Ден, в който ще се наложи да свършите работа за няколко човека или поне да ги организирате. Не губете целта и не позволявайте ласкателствата да променят отношението ви.

Дева

Една ясна, конкретна, подредена, чиста, очаквана... Любов ви е нужна, но любов ли ще е тогава. Просто ви е важно да сте важни за някого. Защо не започнете със себе си?

Везни

У дома. Кое е това място, което е у дома и то място ли е, време или нещо друго - чувство, усещане, сигурност, мама ... ? Едни такива странни мисли и чувства ще гравитират около вас. Но пък може и да намерите удовлетворяващ отговор.

Скорпион

Много срещи, но кои от тях са смислени и полезни, а кои просто пият от ценното ви време? Бъдете ревниви към времето си, всичко останало може да се намери някак, но времето е най-ценното. Разбира се след любовта, но тя е друга работа.

Стрелец

Кое е ценното и какво го прави такова именно за вас? Ето това е въпросът на днешния ден и не се опитвайте да избягате от отговора, защото той ще ви даде основата за смисъла на всяко нещо.

Козирог

Не обличайте мантията на критикаря, отново. Вероятно ви дава някакво мнимо усещане за сигурност и удовлетворение за собствената правота, но ... Дава ли ви критиката радост, възможности, любов? Търсете отвъд нея, не се закотвяйте върху липсите, а търсете възможностите.

Водолей

Малко нервни, малко сприхави, малко сърдити, малко неуверени, но много креативни, с много възможности и много приятели. Не давайте предимство на малкото пред много, бъдете многост и пълнота!

Риби

"Слава Богу, че имам приятели" е рефренът на днешния ден и ще имате много поводи да си го припявате. Междувременно не забравяйте за къде сте се запътили.