Дневен хороскоп за 3 октомври


Овен

Силно и вдъхновено начало на деня. Опитайте да контролирате раздразнението си. Дайте си сметка, че всъщност нервните състояния са просто резултат от неосъщестени очаквания. Опитайте да приемете нещата каквито са.

Телец

Денят е с елемент на сериозност на моменти до скука, но в крайна сметка това винаги може да го промените. 1-ви е, все пак време за планиране. А есента може да е един толкова хубав и уютен период. Само не прекалявайте с притеснения за семейните проблеми и не се включвайте във филми за минали неприятности.

Близнаци

Радостен и пърхащ този ден може да ви донесе смях и нови срещи. Не е време за започване на нещо ново, но пък събирането на информация за бъдещите проекти си е съвсем на място. Опитайте да сте концентрирани и да не пилеете ентусиазма си за всяко нещо, имайте приоритети. А и знакът на Везните ви напомня - премервайте нещата, кое е важното и кое не, кое ви губи силите и кое ви подхранва.

Рак

Днес е важно да имате конкретни резултати, конкретни планове и изобщо планирането ще е една възлова задача. Опитайте да не решавате емоционално, търсейки сигурност и подкрепа. Важно е да си дадете време да погледнете нещата от повече страни и тогава да решите. Просто се запитайте - как ще се чувствам, ако това е факт. Доверявайте се на вътрешната си сила.

Лъв

Силна енергия и вдъхновение ще усетите през този ден, ще имате сили и ентусиазъм да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви. Увереност ще е второто ви име днес. Използвайте тази сила, за да планирате месеца си и да финализирате започнатите задачи. Светете и огрявайте света!

Дева

Отимистично и енергично започва този месец. Вдъхновявайте околните със собствения си пример, практично отношение и аналитичност. И разбира се - материализирайте смело и красиво идеите си.

Везни

Светът определено няма да се върти около вас, макар да ви се иска. Ден за споделяне със света. Правете добрини без да се замисляте и да търсите ползи, това са вашите семена за добро и щастливо бъдеще. И непременно намерете време, за да бъдете във връзка със самите себе си.

Скорпион

Силен месец предстои, макар и не съвсем спокоен. Днес е ден за колективна работа. Открийте съмишленици, Прогнозирайте бъдещето. Днес просто ще имате знание за нещата.

Стрелец

Ден за резултати. Какво по-добро от това още в първия ден на месеца да получите видим резултат от усилията си. Бъдете концентрирани, бъдете целенасочени. Не позволявайте на дребни боричкания за власт да променят нещата.

Козирог

Ден да действате с размах. Дайте си ясна сметка какво искате и не се ограничавайте, мечтите са безплатни, а когато границите на мечтите ви са границите на Вселената, тогава настъпва всичко е възможно. Дайте шанс на Вселената да ви подкрепи.

Водолей

Леко вътрешно напрежение ще усещате днес. Няма да ви е съвсем комфортно, но пък онази сила, която ще чувствате в себе си е могъща и от вас зависи в каква посока ще я насочите.

Риби

Един от предизвикателните дни през този месец. Избягвайте да влизате в спорове. Ако нещо не ви харесва, тогава действайте, нищо не се променя от само себе си, нужна е енергия и целенасочено движение.