Дневен хороскоп за 9 май


Овен

Денят е със смесена енергетика, но е напълно подходящ за активни действия. Време да се потопите отново в рутината и да мислите за действия, а не за празници.

Телец

Много е важно да си дадете сметка за ценните неща в живота. Пролетта е време за активни действия и реализация на талантите, но е още по-важно да не забравяте кои са важните неща.

Близнаци

Денят на Победата дали е ден, който ви носи вдъхновение и радост, ден, който ви кара да отчетете победите в борбата със самите себе си? Замисляли ли сте се, обаче - ако победите себе си си, победен ли сте или победител?!? Хубав ден за философски размишления.

Рак

Очарованието ви е заразно и с него каменни сърца можете да разтопите. Голяма сила ви спохожда, използвайте я мъдро и с мярка.

Лъв

Имате енергия като същинска ядрена централа днес. Все пак контролирайте полуразпада, защото иначе може да станете "радиоактивни".

Дева

Мощна притегателна сила излъчвате, не се съмнявайте в това и не омаловажавайте себе си. Специални сте, различни сте, просто си позволете да го живеете.

Везни

Ден за игри, за танци и забавления. Време е да организирате едно пролетно парти или просто да се състезавате с приятели. Надбягване с ролери е едно добро начало, но ако все още не сте ги овладели, може да си направите надяждане със сладолед. Предметът на състезанието е Ваша грижа, проявете творчество.

Скорпион

Някакъв имагинерен страх за близките Ви ще Ви налегне днес. Изглежда е време за повече действия и активност. А страховете почти винаги са просто една игра на ума, подплатена от моделите, натрупани в детството ни. Изследвайте този страх, опознайте го и го опитомете.

Стрелец

Днес можете да продадете дори хладилник на ескимос, толкова много ще Ви бива да откривате подходящата стока за подходящия купувач. Или просто ще Ви е лесно да се забавлявате с търговските процеси. Просто експериментирайте, освен новопридобитите умения, ще Ви е и забавно.

Козирог

Дайте възможност на творческата си енергия да се прояви по хармоничен начин. Недейте да скромничите излишно. Просто винаги дръжте целта пред себе си.

Водолей

Ще решавате изключително самостоятелно и независимо, което може да се изтълкува като бунт, макар че Вашите мотиви със сигурност са изключително благородни. Но независимостта има склонността да провокира желание за управление и подчинение. И така - от кого искате да сте независими?

Риби

Идеализирате прекалено много хората и нещата около Вас, а това води до опасно натрупване на илюзии. Загубата на илюзии за Вас може да изглежда като загуба на живота в един момент. Защото просто не опитате да сте по-практични и реалистични. Можете да бъдете.