Хороскоп - ако сте родени днес 25 декември


Описание на вашия характер

Смел, енергичен, независим и издържлив човек с амбициозна натура и богато въображение, компенсиращи един сравнително неустойчив характер. Отличава се с освободеност в мисленето, с аналитизъм и обмисленост в действията, с наблюдателност, всискателност и селективност. Личността често се колебае между ентусиазма и инертността, между стремежа си към повече свобода и желанието да бъде закриляна. Животът й обикновено е съпътстван от неочаквани промени и трансформации. Родените на тази дата обичат да еспериментират, да се налагат, да се отличават от околните. Те се стремят към движение и промени, но целите им в повечето случаи надхвърлят реалните възможности. Способни са да се е отдадат изцяло на своето призвание, работа и идеи. Имат възможности за успешна реализация в области като спорт, туризъм, сценични изкуства, чужди езици и др.

Отрицателни черти

Чувство за малоценност на ниво образование/партньори. Склонност към преувеличение и драматизиране на нещата. Повърхностност, вътрешни кризи и/или параноични сътояния. Липса на самодисциплина.

Личности родени днес

Исак Нютон (1642 г.) – англ. физик; Христо Ботев (ст.стил, 1848 г.) – бълг. национал-революционер, поет и публицист; Карлос Кастанеда (1925 г.) – писател; Любен Дилов (1927 г.) – бълг. писател-фантаст

Имени дни

Христо, Християна,Христина, Радка