Хороскоп - ако сте родени днес 7 януари


Описание на вашия характер

Тази дата е показател за човек на мисълта, на обмислените действия и на анализите. Чувствителна личност със силно Его, интуитивна натура и диагностични заложби. Отличава се с критичен усет и селективност в отношенията на лично и социално ниво. Често се нуждае от отправна точка, конкретно поставена цел, ангажимент или идея. За по-пълноценните контакти с нея трябва да се установи общност във възгледите, целите и интересите. Родените на този ден са независими и самостоятелни хора с неспокоен характер. Те са дръзки, наблюдателни, непримирими и изобретателни личности с развит интелект. Антиконформисти са, умеят да прикриват истинската си същност и намерения и обикновено успяват да се възползват от обстоятелствата.

Отрицателни черти

Предизвикателства, проблеми и разочарования по пътя към успеха. Егоизъм, подозрителност, заядливост, психологически проблеми. Недостатъчно увереност в себе си.

Имени дни

Иван/а/ка (евр. “Божия благодат”), Йоан/а, Иво/а, Ивайло/а, Йонко/а, Йото/а, Калоян (гр. “добър като Иван”), Жан/а (фр. “Иван”)