Дневен хороскоп за 18 май
Дневен хороскоп за 18 май

Овен
Задайте си въпроса какви нови умения мога да придобия днес. Подходете към този ден с любопитство и няма да съжалявате. Вие обичате новите неща, ето Ви един нов ден за изследване, проучване, завладяване. Правете нещата сякаш ги правите за пръв път и ще откриете магията на себевъзстановяването.

Телец
Едно от хубавите неща на проблемите, е...


Дневен хороскоп за 17 май
Дневен хороскоп за 17 май

Овен
Ден да обмислите отношенията си с материалния свят. Днес ще Ви е лесно да откривате начините и пътищата за намиране на средства за едно или друго начинание. Позволете си също да почувствате красотата около себе си, насладете се на уханията навън, на приятното галене на вятъра, има толкова много неща, които могат да Ви...


Дневен хороскоп за 16 май
Дневен хороскоп за 16 май

Овен
Днес ще се справяте много творчески с проблемите, но в никакъв случай няма да искате да бързате. Наистина е добре да забавите малко темповете и да си дадете възможност да вдишате с пълни гърди. Толкова много неща пропускате докато бързате, наваксвайте.

Телец
Ако не успеете да впрегнете сутрешния си ентусиазъм в заниманията си, ще ви...


Дневен хороскоп за 15 май
Дневен хороскоп за 15 май

Овен
Сутринта ще е доста активна и дейна, но с напредване на деня все повече ще усещате лежерния дух на петъчния ден. Вечерта ще имате нужда от релакс и спокойствие. Позволете си малко разкош като за край на деня.

Телец
Този ден ще има две съвсем различни части, през които ще се чувствате и ще реагирате...


Дневен хороскоп за 14 май
Дневен хороскоп за 14 май

Овен
Трудно ще се подчинявате на правилата днес и всякакви опити някой да Ви дисциплинира по-скоро ще предизвикат справедливия Ви гняв. Опитайте се да изслушвате другите и не се втурвайте с главата напред при всеки звук.

Телец
Малко отнесени и несигурни ще се чувствате днес, нещо нетипично за човек реалист като Вас. Изглежда се сблъсквате с...