Дневен хороскоп за 26 октомври
Дневен хороскоп за 26 октомври

Овен
До обяд подготвяйте нещата, защото след това няма да имате възможност да се спрете на едно място. Хубав ден за делови разговори и уточняване на детайли по текущата работа. Бъдете по-конкретни в изказванията си и не влагайте лично отношение.

Телец
Доста сте самоуверени, но дали това няма да ви изиграе лоша шега. Не се надценявайте,...


Дневен хороскоп за 25 октомври
Дневен хороскоп за 25 октомври

Овен
Игнорирайте всяко външно влияние в личния ви живот, но вежливо, без да проявявате грубост. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни.

Телец
Денят е подходящ за всякакви промени. Ако не можете да измислите нищо интересно (което не ми се вярва), променете прическата си. Концентрирайте се за изпълнение на най-съкровените си мечти.

Близнаци
В настоящия...


Дневен хороскоп за 24 октомври
Дневен хороскоп за 24 октомври

Овен
Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция.

Телец
Ситуацията, в която се намирате в момента е променлива. Бъдете готови да приемете новото положение на нещата, без да драматизирате излишно.

Близнаци
Извоювайте си правото...


Дневен хороскоп за 23 октомври
Дневен хороскоп за 23 октомври

Овен
Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите. По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг.

Телец
Бъдете открити за всякакъв вид сътрудничество. Съвместните действия днес добре се координират и са обречени...


Дневен хороскоп за 22 октомври
Дневен хороскоп за 22 октомври

Овен
Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

Телец
Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда...