Дневен хороскоп за 18 април
Дневен хороскоп за 18 април

Овен
Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се чувствате спокойни, ако действате по правилата, консервативно, предвидимо, отговорно, но... едва ли всичко ще се случва според плановете ви. Бъдете креативни и готови да дейтвате за мига.

Телец
Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от далечни страни, дори от чуждите езици. Колкото повече гледате...


Дневен хороскоп за 17 април
Дневен хороскоп за 17 април

Овен
Интересни мисли ще ви минават днес през ума - за пътувания, за учения, за философия, но ей така, между другото, ще трябва да посвършите доста работа. Не се разсейвайте с приказки, а изкушения ще има доста. Бъдете конкретни, обръщайте внимание на подробностите и ще сте много горди от резултата.

Телец
Имате доста находчиви хрумвания по...


Дневен хороскоп за 16 април
Дневен хороскоп за 16 април

Овен
Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака по този случай.

Телец
Доста ще сте напрегнати днес и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Бъдете по-премерени в думите си,...


Дневен хороскоп за 15 април
Дневен хороскоп за 15 април

Овен
Затворете очи за неприятните страни в живота и работата. Днес е ден за веселие и любов. Предизвикателства в това отношение няма да ви липсват. Добре е да отделите и малко време за културни мероприятия.

Телец
Домашните и семейните ангажименти ще са много по-важни от напредването в кариерата. Може да сте по-словоохотливи от обикновено, гледайте да...


Дневен хороскоп за 14 април
Дневен хороскоп за 14 април

Овен
Споделете цветното си настроение днес, разцъфнете с този цветен ден. Може да отделите няколко часа и за едно Великденско почистване. Имате нужда да изхвърлите старите вещи, старите мисли, старите рани. Ден за трансформиране.

Телец
Каквото и да става, все пак е неделя, а неделята е празник. Човек през този ден е най-добре да бъде себе...