Дневен хороскоп за 18 април
Дневен хороскоп за 18 април

Овен
Няма да се чувствате много уютно на работното си място днес. Мисълта, че днес по принцип е почивен ден, все ще ви кара да си мислите какво ли бихте правили ако си бяхте у дома. Това не означава, че трябва да претупате служебните си задължения.

Телец
Имате късмет, че днешния ден е работен, иначе нямаше...


Дневен хороскоп за 17 април
Дневен хороскоп за 17 април

Овен
Много неща ще привличат вниманието ви и има опасност да не успеете да си свършите преките задължения. Затова пък ще сте изобретателни и изключително творчески настроени.

Телец
Ще сте доста заети, но за жалост резултатите няма да са особено задоволителни. Не е изключено да се наложи да пътувате на кратки разстояния. Телефонните разговори ще са...


Дневен хороскоп за 16 април
Дневен хороскоп за 16 април

Овен
Ще бъдете доста заети. Възможно е да се наложи да пътувате малко повече. Телефонните разговори ще са повече от обикновено, но резултатите няма да са особено съществени. Избягвайте да харчите твърде много.

Телец
Отложете решаването на важни финансови въпроси, сигурно съвсем скоро ще имате добри приходи и тогава ще е по-лесно да се справите с...


Дневен хороскоп за 15 април
Дневен хороскоп за 15 април

Овен
Ангажиментите ви няма да са никак малко, но при добра организация ще се справите дори по-добре от предвиденото. Ще бъдете щастливи, че ви забелязват и оценяват, макар и с цената на малко допълнителни усилия.

Телец
Един ден, в който е добре да държите нещата под контрол и да действате по план, защото освен, че може...


Дневен хороскоп за 14 април
Дневен хороскоп за 14 април

Овен
Самочувствие и желание за действие няма да ви липсват и може би тъкмо заради това ще ви възложат куп задачи. Търпението ви ще е завидно, но ще имате нужда от един по-нестандартен поглед за това, което трябва да свършите. Бъдете по-възприемчиви към новите идеи.

Телец
Днес ще имате нужда от повече свобода на действие. Няма...