Дневен хороскоп за 29 май
Дневен хороскоп за 29 май

Овен
Не губете контакт с Вашето вътрешно емоционално Аз. Днес ще сте особено чувствително и дори обидчиви. Може и да изплуват някои стари модели на поведение и спомени. Опитайте да ги наблюдавате, съзирайте повявата и проявлението им и просто им поблагодарете, защото и благодарение на тях сте където сте и защото дълго време са били...


Дневен хороскоп за 28 май
Дневен хороскоп за 28 май

Овен
Давате ли си сметка какво качество предлагате самите Вие в партньорските си връзки? Дали не сте прекалено визскателни или твърде авторитарни? Вслушвате ли се в другия или държите са се чуе единствено Вашето мнение? Хубава медитация като за края на май, хубав начин да опознаете себе си по-добре, оглеждайки се в другите.

Телец
Бъдете по-внимателни...


Дневен хороскоп за 27 май
Дневен хороскоп за 27 май

Овен
Искате или не, днес ще трябва да се съобразите с йерархията. Това може да е малко трудно за свободолюбивата Ви натура и голямо предизвикателство за нуждата Ви от справедливост и казване на истината. И все пак, ако искате да вървите напред, първо ще трябва да отдадете нужното уважение на правилата и реда.

Телец
Денят...


Дневен хороскоп за 26 май
Дневен хороскоп за 26 май

Овен
Какво е неделята? Ден за почивка, ден за радост и вдъхновение. Светете, огрявайте света с неподправения си ентусиазъм и искреност. А който не Ви одобрява, това си е негов проблем, а не Ваш, нали? В крайна сметка това говори какъв е той, а не какви сте Вие ;)

Телец
Ще се чувствате готови за подвизи,...


Дневен хороскоп за 25 май
Дневен хороскоп за 25 май

Овен
С доста приповдигнато настроение започвате деня и ще откриете забавното дори в скучните неща. Само не се вживявайте в ролята на жертва и не драматизирайте, защото с напредването на деня доста досадни задачи ще Ви се струпат и тогава ще се усети доколко сте силни в овладяването на себе си.

Телец
Много сериозно го раздавате....