Дневен хороскоп за 5 март
Дневен хороскоп за 5 март

Овен
Управлявайте деня си, за да не ви управлява той. Вас е трудно пряко някой да ви влияе, но внимавайте за подмолни въздействия. Овладявайте импулсивността си.

Телец
Сила и вдъхновение ще са вашите спътници днес. Ще усетите радостта от случването на нещата, а какво по-добро от удовлетворението от това.

Близнаци
Добре би било да имате по-малко вземане...


Дневен хороскоп за 4 март
Дневен хороскоп за 4 март

Овен
Мартенска събота, самият израз сякаш дава сили и вдъхновение за нови действия. Хубав ден да поизлезете навън, да подишате въздухът, който сякаш загатва за вече идващата пролет. Вдишвайте пролет и радост, издишвайте вдъхновение.

Телец
Внесете яснота и ред най-напред във вътрешния си свят и тогава сякаш и светът около вас ще стане по-различен. Върху това,...


Дневен хороскоп за 3 март
Дневен хороскоп за 3 март

Овен
Един особен ден за всеки българин, ден най-вече за признателност и поглед назад към историята. Астрологически денят е благ и с добра енергетика и е най-подходящ за духовни дейности.

Телец
3ти март е време най-вече за размисъл и почит към онези, заради които днес България я има на картата на Европа. Хубаво е човек да...


Дневен хороскоп за 2 март
Дневен хороскоп за 2 март

Овен
Този ден ще извади позабравени емоции, които е добре да не "замитате под килима". Опитайте се да разберете защо точно сега ви връщат и какво е тяхното послание. Всяка емоция, всяко чувство са спомен, който идва с предупреждение. Какво е то сега, само вие можете да си отговорите.

Телец
Малко забързан ден, в който ще...