Дневен хороскоп за 31 август
Дневен хороскоп за 31 август

Овен
Хубаво е да чуете и чуждата гледна точка преди да действате. Вие и без това обичате да се отдръпнете назад, да почувствате и чак тогава да атакувате целта.

Телец
Материалните стойности ще са важни са вас повече от всеки друг път. Удобен момент да преброите финансите и да проверите банковите си сметки.

Близнаци
Ще се чувствате...


Дневен хороскоп за 30 август
Дневен хороскоп за 30 август

Овен
Имате възможност да спрете и да огледате всички възможнсоти за избор,които ви дава животът.И разбира се да изберете.Най-важното е, че ще успеете да погледнете на света по нов начин и ще откриете, че всъщност той дори е дружелюбен.

Телец
Твърде сериозни ще сте, което може силно да притесни околните, а и самите Вас. Днес ще...


Дневен хороскоп за 29 август
Дневен хороскоп за 29 август

Овен
Леко и приятно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и разговори. Пътуванията ще са забавни и ненатоварващи, а може и да срещнете неочаквано стар приятел.

Телец
Най-важното е да имате предварителна концепция за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за...


Дневен хороскоп за 28 август
Дневен хороскоп за 28 август

Овен
Доста практични идеи ще ви минат през ума и е добре да постъпите практично – намерете начин за тяхното приложение. Днес ще се чувствате в добра форма, но все пак с малко повече отговорности. Опитайте се просто да правите нещата както трябва, без да влагате излишни емоции.

Телец
Днес не забравяйте за себе си, не...