Дневен хороскоп за 26 август
Дневен хороскоп за 26 август

Овен
Не сте много наясно какво точно очаквате от човека срещу вас. Май повече ви вълнува как ще постигнете целите си. Независимо от всичко, имате сериозни планове, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората около вас с поведението си.

Телец
Днес ще имате доста проблеми за разрешаване, но в крайна сметка това са...


Дневен хороскоп за 25 август
Дневен хороскоп за 25 август

Овен
Ключовата дума за днес е сътрудничество. Намерете хармонията в общуването с околните и не се опитвайте да търсите виновни и грешки, просто ги оправете. Заедно!

Телец
Днес ще имате огромна нужда от неприкосновено лично пространство и всяко посегателство във вашата територия ще приемате много драматично. Нали разбирате, че това е само вашата собствена изкривена представа...


Дневен хороскоп за 24 август
Дневен хороскоп за 24 август

Овен
Днес ще имате проблясъци на гениалност, но под въздействието на някой друг. Сами ще ви е трудно да се справите с каквото и да е и не защото не искате, просто такива са нещата в момента.

Телец
Уж започвате нова седмица, а вече се чувствате уморени. Ами останете си вечерта у дома пред телевизора или...


Дневен хороскоп за 23 август
Дневен хороскоп за 23 август

Овен
Щадете силите си, не се претоварвайте. Има много неща за вършене, но ввинаги ще има. Ако се налага, потърсете помощници, дайте шанс и на другите да се изявяват.

Телец
Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това...


Дневен хороскоп за 22 август
Дневен хороскоп за 22 август

Овен
Днешният ден е просто една истинска ваканция, опитайте да я изживеете пълноценно. Все ще се намерят разни типове, които ще се опитат да ви помрачат настроението, но вие не им доставяйте това удоволствие.

Телец
Идеален ден за пътешествие. Най-добре ще е да сте в близост с водни басейни, така ще се възстановите най-бързо. Сутринта може...