Дневен хороскоп за 9 януари


Овен

Справедливостта не отговаря задължително на вашите критерии. Днес ще получите това, което другите смятат, че заслужавате. Не го приемайте лично, просто отстоявайте себе си.

Телец

Един ден, в който да осмислите доколко сте удовлетворени от живота си, но не в онзи глбалния смисъл, а в ежедневния и практичен. Дали се храните подходящо, дали работата ви удовлетворява. И утре на Новолунието запишете новите варанти на нещата, които искате.

Близнаци

Запитвали ли сте се какво е вътрешното усещане за щастие? Днес е моментът да го направите. Да, през тази година щастието няма да е непременно забавление, а далеч по-сериозни неща като грижа и отговорност. Хубаво е да помислите над това.

Рак

Малко носталгично ще ви е днес и ще си припомняте разни стари хубави моменти. Понякога тъгата е начин да се сближите с другите. Оставете емоциите да се леят.

Лъв

Доста остроумно ще се справяте днес с предизвикателствата, което е подходящ повод за прятелски срещи. Пътуванията може би ще са интересни, но не са много препоръчителни. Пътувайте пред компютъра.

Дева

Ден да осмислите как оценявате себе си, приемате ли се, харесвате ли се, одобрявате ли се. И в крайна сметка радвате ли се на малките удоволствия, които предлага живота? А днес позволихте ли си някое от тях, нахранихте ли душата си?

Везни

Дайте си сметка от какво имате нужда, за да се представите добре, за да изглеждате добре. Какво е нужно да започнете? Годината тепърва набира сила, а и утре е Новолуние, време за планиране и наричане. Просто бъдете тетивата, която ще изпрати целта право в десятката. Съберете сили.

Скорпион

Не се поставяйте в ситуации, за които по-късно ще съжалявате. Околните не са виновни, ако сам се натоварвате с техните задачи.

Стрелец

Днес е добре да осъзнаете колко много избори имате и да решите какво в крайна сметка искате. Светът наистина е щедър, просто трябва да се огледате.

Козирог

Имате шанс да намерите най-добрите и удовлетворяващи решения, но трябва да се потрудите затова. Звездите само ви дават светлина, но няма да свършат нещата вместо вас.

Водолей

Днес енергията е подходяща повече за вътрешна работа. Време за учене и натрупване на знания. Бъдете по-сериозни и търпеливи, слушайте и запомняйте.

Риби

Вместо отговори днес ще намерите още повече въпроси, но това може само да ви вдъхнови да намерите отговорите. Вълнуващ ден, не го проспивайте.