Дневен хороскоп за 15 септември
Дневен хороскоп за 15 септември

Овен
Важно е да се концентрирате върху проблемите последователно, защото едновременно така или иначе няма как да го направите. Отхвърляйте нещата едно по едно, защото иначе ще се почувствате като в капан.

Телец
Ще усещате страхотен натиск отвън и е важно какво ще направите. В никакъв случай не чакайте, а вземете мерки, нещата определено са във...


Дневен хороскоп за 14 септември
Дневен хороскоп за 14 септември

Овен
Малко консервативно ще действате днес,но вие знаете защо. И се грижете добре за финансите си,защото май харчите повече, отколкото имате.

Телец
Решили сте точно какво и как трябва да направите и нищо не би могло да ви спре, направо сте като товарен влак. Хубаво е поне за момент да се замислите и за моралната страна...


Дневен хороскоп за 13 септември
Дневен хороскоп за 13 септември

Овен
Много сериозно ще се отнасяте към задълженията си днес, но ще се разпилявате в твърде много посоки. Хубаво е да отделите малко повече време за нещата, които обичате.

Телец
Съществуването ви днес ще е много по-приятно от обикновено, благодарение на сърдечните вълнения, които ще ви споходят. Не се правете на Рада Госпожина, не сте толкова...


Дневен хороскоп за 12 септември
Дневен хороскоп за 12 септември

Овен
Оптимално време, за да помислите кога да си вземете отпуска, все още времето е чудесно дори и за плаж, да не говорим за романтични разходки. Изхвърлете личните “драми” от главата си и се радвайте на живота.

Телец
Ще продължите нещата, започнати миналата седмица. Регулирайте по някакъв начин информацията, което пристига към вас, за да не...


Дневен хороскоп за 11 септември
Дневен хороскоп за 11 септември

Овен
Доста динамичен и активен ден. Опитайте да не правите нещата припряно и назидателно. Мислете преди да кажете нещо, не позволявайте на агресивността да е ваш съветник.

Телец
Ден за преобразуване и промяна. Не си губете времето в празни приказки по телефона, а действайте. Спазвайте обещанията си и бъдете навреме на уговорените срещи.

Близнаци
Днес ще ви...