Дневен хороскоп за 15 януари
Дневен хороскоп за 15 януари

Овен
Преполви и този месец. Време за кратка равносметка. Но най-вече е време да съберете нужната Ви информация, за да продължите напред. Информацията е един от най-ценните ресурси, пазете я.

Телец
Меркурий вече е ретрограден, така че бъдете по-внимателни. Всъщност това е шанс да довършите нещата, които сте отлагали досега.

Близнаци
Ще продължавате да се занимавате...


Дневен хороскоп за 14 януари
Дневен хороскоп за 14 януари

Овен
Ще ви вълнуват най-вече лични неща – собствените ви настроения и чувства ще определят и поведението ви. Сами знаете, че това не е най-добрия начин да се представите пред обществото. Е, една приятна изненада ще ви накара да се чувствате единствени и неповт

Телец
През деня нещата ще се развиват доста бързичко, а вие увлечени...


Дневен хороскоп за 13 януари
Дневен хороскоп за 13 януари

Овен
Днес ще се държите и ще изглеждате като мъченици. Не се поддавайте на унинието. Определено виждате нещата по-черни отколкото са. Усмихнете се, винаги има надежда или най-малкото - различна гледна точка.

Телец
Ще ви тормозят едни въпроси, свързани с взаимността в отношенията. Зимата май ни провокира към доста дълбоки размисли и за да не доведат...


Дневен хороскоп за 12 януари
Дневен хороскоп за 12 януари

Овен
Ще се наложи да говорите доста по телефона и това може да промени предварителните ви планове. Днес ще се чувствате много силни и енергични. Фитнес тренировките или просто домашната работа са идеална цел, в коятода вложите енергията си.

Телец
Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените...


Дневен хороскоп за 11 януари
Дневен хороскоп за 11 януари

Овен
Един определено творчески ден. Можете успешно да се представите където и да отидете. Отделете време за себе си и за нещата, които обичате, но най-вече за любимите си хора.

Телец
Приключвате седмицата с ясни планове какво точно и кога трябва да се свърши. Ще успеете да създадете нужната организация. Може да се наложат някои извънредни...