Дневен хороскоп за 25 март
Дневен хороскоп за 25 март

Овен
Благи вести носи този ден. Опитайте да намерите добра дума за всеки, когото срещнете днес. Ще видите това колко много вдъхновява хората, но още повече вдъхновява и самите вас.

Телец
Един доста забързан ден. Може да попаднете в най-неочаквани ситуации. Добър ден за комуникации и връзки, също за учение, макар че ще сте малко разсеяни,...


Дневен хороскоп за 24 март
Дневен хороскоп за 24 март

Овен
Емоционален ден, по-важен отколкото си мислите. Не позволявайте на чувствата да вземат връх, те са двигател, но ако станат прекалено силни е важно да ги управлявате.

Телец
Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите за през почивните дни, които може би ще са отредени за пролетно почистване. Не прекалявайте с яденето, трябва...


Дневен хороскоп за 23 март
Дневен хороскоп за 23 март

Овен
Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и забавно. Има опасност да не свършите всичко, защото ще е прекалено много. Дръжте фокуса и правете нещата последователно, а не едновременно.

Телец
Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще имате желание да направите дома си по-привлекателен. Вслушвайте се...


Дневен хороскоп за 22 март
Дневен хороскоп за 22 март

Овен
Така известният първи ден на пролетта и макар тя да идва в различно време и по различни начини, този ден е чуден символ. Всъщност този ден носи много импулсивна енергия. Просто не купувайте неща, от които нямате нужда.

Телец
Ще имате желание за нови приключения и забавления. Участието в колективни мероприятия ще задоволи емоционалните...


Дневен хороскоп за 21 март
Дневен хороскоп за 21 март

Овен
Вторник е ден на Марс, вашата управляваща планета, така че - това е вашият ден. Ден за действие, за активност, за упражнения. Не отлагайте днешната работа за утре - свършете я, довършете недовършеното и ... започвайте нови.

Телец
Пролетните ветрове ще ви довеят нови вълнения. Ще разберете защо казват, че “любовта върти света”. Ще имате...