Дневен хороскоп за 11 април
Дневен хороскоп за 11 април

Овен
Денят е много подходящ за планиране на каквото ви хрумне. Най-добре е да правите делови прогнози. Ако решите да започнете нещо ново ще успеете да го доведете до успешен завършек, разбира се ще трябва и да се потрудите за това.

Телец
Ангажиментите ви няма да са никак малко, но при добра организация ще се справите...


Дневен хороскоп за 10 април
Дневен хороскоп за 10 април

Овен
Умът ви ще е пъргав и услужлив, но може да си направи някои шеги с вас, така че не се доверявайте прекалено на интелектуалните си преценки. Ще ви привличат интересни и нестандартни идеи и събития, общо взето приятен ден.

Телец
Самочувствие и желание за действие няма да ви липсват и може би тъкмо заради това...


Дневен хороскоп за 9 април
Дневен хороскоп за 9 април

Овен
Денят е твърде странен, носещ много заблуди и илюзии. Не избързвайте с преценките и решенията си. Бройте до 10, помислете повече, импулсивните действия днес няма да са от полза.

Телец
Особен ден е днес, тревожен. Нещата ще Ви се струват идеални, а в слдващия миг пълно разочарование. Просто изчакайте 2-3 дни, за да Ви се...


Дневен хороскоп за 8 април
Дневен хороскоп за 8 април

Овен
Ден голям, ден безкрай, пълен със мечти. Днес ще сте като един продавач на надежда и плавно ще се носите по течението. Огледайте се за пристанище, където да акостирате. Все пак, специален ден е днес, има Слънчево затъмнение, а това е повод за рестарт.

Телец
Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Просто си...


Дневен хороскоп за 7 април
Дневен хороскоп за 7 април

Овен
За вас нещата ще имат по-сериозно-материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак поне се опитайте да не сте големи прахосници.

Телец
Реализацията на проектите може да се окаже твърде скъпа. Избягвайте да давате обещания. Денят е неподходящ за контакти с хора от чужбина.

Близнаци
Мързелива...