Дневен хороскоп за 24 септември
Дневен хороскоп за 24 септември

Овен
Опиянени от факта, че нещата се случват според желанията ви, сте склонни да подценявате значението на другите хора и е възможно дори да си позволите да кажете неща, които не бива. Мислете добре преди да говорите.

Телец
Един вълнуващ и емоционален ден. Трудно ще ви е да спрете дори за минутка на едно място. Един...


Дневен хороскоп за 23 септември
Дневен хороскоп за 23 септември

Овен
Днес ще сте много по-уверени в себе си и изпълнени с енергия. Хората ще ви слушат някак съвсем естествено и ще следват съветите ви. Може на моменти да изглеждате твърде големи оптимисти, но това е привидно. Ще имате известен вътрешен конфликт заради неосъществимостта на желаното от вас, но това може само да ви амбицира,...


Дневен хороскоп за 22 септември
Дневен хороскоп за 22 септември

Овен
Опитите ви да научите повече за света и хората около вас ще бъдат възнаградени. Ако у дома ви дразнят, идете на разходка. Днес особено ще държите на честните отношения и всички измами и заблуди силно ще ви нараняват.

Телец
Днес няма да имате много време за своеволия. Задълженията ви не са никак малко и по-добре...


Дневен хороскоп за 21 септември
Дневен хороскоп за 21 септември

Овен
Желанието ви е едно, а действителността ви предлага нещо съвсем различно. Трябва да промените нещо, ако искате да намерите вътрешен покой, а това наистина ви измъчва - хем не искате промяна, хем не може да продължавате повече така.

Телец
Бъдете предпазливи в контактите си и най-вече внимавайте на кого какво разказвате. Може да се разочаровате...


Дневен хороскоп за 20 септември
Дневен хороскоп за 20 септември

Овен
Днес ще сте най-ценни, ако работите заедно с колегите, като екип. А вечерта можете да отидете заедно да се почерпите за добре свършената работа. Все пак не приемайте всичко, което ви казват за чиста монета. Важното е да се чувствате комфортно като работите.

Телец
Днес ще успявате да контролирате емоциите си и това ще ви...