Дневен хороскоп за 21 септември
Дневен хороскоп за 21 септември

Овен
Днес може да се чувствате отпаднали и в не добра кондиция. Важното е да забравите всички притеснения и да не сте прекалено подозрителни. Доброто настроение и правилното хранене могат да направят чудеса за вас днес.

Телец
Използвайте сутринта, за да свършите с деловите задачи, защото следобеда ще ви вълнуват съвсем други неща. Хубав ден за...


Дневен хороскоп за 20 септември
Дневен хороскоп за 20 септември

Овен
Днес ще раздавате безразборно симпатиите си и това няма да остане ненаказано. Не бъдете толкова импулсивни, това определено не е вашия начин на действие.

Телец
Ще искате да внесете нотка на разнообразие в обичайните неща. Хубав момент да направите някои промени в обстановката. Приятни изненади ще направят деня ви интересен.

Близнаци
Не е от лесните ви...


Дневен хороскоп за 19 септември
Дневен хороскоп за 19 септември

Овен
Искате или не, но ще трябва да свършите множество досадни задачи. Важното е, че ще се справите и то добре. Не прекалявайте с ограниченията, които сами си налагате, отпуснете малко душата си, финансовите затруднения в последно време май доста ви потискат.

Телец
Ще имате доста задачи, че хич няма да ви е до шегички. А...


Дневен хороскоп за 18 септември
Дневен хороскоп за 18 септември

Овен
Опитайте се да не мислите на глас. Действайте практично и всичко ще върви по план, макар че все ще се намери някой да ви мърмори и да ви развали настроението. Не приемайте нещата лично, оставете мърморковците, не им обръщайте внимание.

Телец
Не се притеснявайте да послушате сърцето си и да се повеселите малко. А колко...


Дневен хороскоп за 17 септември
Дневен хороскоп за 17 септември

Овен
Може да е събота, но за Вас няма мира, ако нещо не е така, както Вие искате да бъде. Не се учудвайте, ако с това поведение дразните околните. Не всички са толкова отдядени като Вас.

Телец
Енергетиката на деня е благоприятна на 70 %. Не си струва да започвате нови неща, затова пък заниманията с...