статии

Годишен хороскоп 2019

 
 

   Предлагаме на вашето внимание кратък хороскоп за всички зодиакални знаци за 2019-та година. Хороскопът очертава само основните тенденции през годината. Ако искате по подробен и индивидуален хороскоп, последвайте този линк: подробен хороскоп за 2019-та година

 

Годишен хороскоп за зодия Овен

Хороскопът ви за годината предполага едно активно начало, ще се хвърлите със всички сили да се борите срещу истински или „мними“ врагове, които ви пречат да се разгърнете в кариерата. Но трябва да знаете че годината е най-благоприятна за реализация в чужбина и немалко Овни  ще си потърсят късмета навън. Но дори и да не търсите  работа в чужбина, добре е да пътувате за удоволствие и почивка. Ако ви предстоят важни изпити през 2019-та година – хороскопът ви показва че ще ги вземете успешно.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Телец

Хороскопът за 2019-та показва, че тя ще е успешна за хората от зодия Телец във финансов план. Ако трябва да вземете кредит, без никакво съмнение ще ви одобрят. Не трябва обаче да си правите планове за пътувания, защото няма да се осъществят по начина, по който сте ги замислили. Възможни са проблеми с автомобила или с други превозни средства.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Близнаци

През 2019-та година предстоят важни събития в областта на взаимоотношенията. Флиртовете могат да прераснат в сериозни връзки, а една сериозна връзка има всички шансове да се превърне в брак. Не се съпротивлявайте на тази тенденция, напротив, подкрепете я с активни действия. Някои Близнаци могат да срещнат проблеми с погасяване на кредитите, затова бъдете стриктни в плащането на месечните вноски.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Рак

Годината е важна за вас в професионален план, ако искате да смените работата със сигурност ще намерите по-добра. Пред 2019-та хороскопа ви показва, че трудната зона ще бъдат семейните отношения. Дълго отлагани проблеми ще очакват своето решение и вие нямате и минута време да отлагате повече. Обърнете внимание и на здравето си, профилактичните прегледи могат да открият здравословен проблем още в неговия зародиш.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Лъв

През тази година ще успеете да се изявите по начин, който винаги сте искали и това което правите ще бъде оценено и запомнено от другите. В отношенията с близките и любимите също има добри влияния. Проблеми обаче могат да се появят в сектора здраве, защото там е планетата Сатурн, и тя изисква от вас да се обърнете към здравословния начин на живот.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Дева

Надали ще има в близките години по-добър момент  от  този, за да закупите жилище или да инвестирате парите, които сте спестили в недвижим имот. 2019 година ще е успешна като цяло, нужно е обаче да наберете малко смелост и да рискувате повече. Разбира се – не в хазартни игри, а в играта  на живота. В отношенията с близките може да се прокрадне известна студенина, не очаквайте подкрепа, по-скоро вие бъдете опора за хората, които обичате.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

Годишен хороскоп за зодия Везни

Дошло е време да повишите вашата квалификация и знания, като се запишете на някой курс. Освен всичко друго, това ще разшири кръга на хората, които познавате и ще ви отвори нови възможности. Годината ще бъде доста динамична, проблеми в дома и семейството не са изключени, може да има и премествания, особено ако живеете  на квартира.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Скорпион

Една сравнително спокойна година се очертава за родените под знака на Скорпиона, няма да запомните 2019 година с нещо значимо. Очаквайте повишаване на доходите, по-добре платена работа, по добри  условия на труд. Има какво да се желае в отношенията с близки и роднини, ще бъдете ангажирани да им помагате покрай техните проблеми

Подробен годишен хороскоп за 2019

.

 

Годишен хороскоп за зодия Стрелец

С планетата Юпитер във вашия зодиакален знак през 2019 година, няма как тя да не бъде успешна, добре е да положите начало на нещо ново, да учите, да пътувате. Сатурн ще влияе върху сектора на вашите финанси и ще трябва да ограничите разходите през годината, за да ви стигат парите. Тегленето на кредити не е препоръчително.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Козирог

Ще бъдете под влиянието на Сатурн, който ще се намира в знака Козирог през цялата година. Настава усилно време за Козирозите – време за работа и сериозни дела, а не за почивка и разтакаване. Проблеми със ставите и костите, ако сте имали такива досега, ще се усилят. Mожете да компенсирате негативното влияние на Сатурн като понякога се дистанцирате от светския живот.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Водолей

Годината ще бъде белязана от важни срещи и запознанства които ще дадат тласък на вашата кариера или бизнес (ако имате такъв). Трябва да бъдете активни, да излизате с приятели, да търсите съмишленици за вашите идеи. Но сега не е момента да мечтаете за чужбина и далечни пътувания.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 

Годишен хороскоп за зодия Риби

Сега е момента да атакувате върхове във вашата кариера или да разширите частния си бизнес. Всичко което правите през годината ще ви носи признание! Единствено пасивността ви може да бъде пречка за вашия успех, но дори и в този случай ще имате една не лоша година в професионален план. В личен план нещата не са толкова розови ще се сблъскате с неразбиране и студенина от страна на хора, на които държите.

Подробен годишен хороскоп за 2019

 

 problem, check '$file'