Книга - Еволюция на връзката

Еволюция на връзката

автор: Кирил Стойчев

ISBN: 978-954-92509-1-6

Раздел: Приложна психология, себепознание

Година на издаване: 2009

Размери: 200х140

Корична цена: 17 лв.

Само си представете, че държите в ръцете си ключа към идеалната връзка. Какво ще направите, няма ли да го споделите с приятели? Точно това прави и автора на тази книга - разкрива тайните на хармоничните отношения между мъжа и жената, до които е достигнал благодарение на опита си и на астрологичните знания.

Прочитайки книгата, ще разберете кои са 5-те етапа, през които трябва да премине всяка успешна връзка и защо повечето от връзките стигат най-много до третия етап - брака. Вие със сигурност предполагате, че той не е крайната цел на любовните отношения, но какво има отвъд него?

Вероятно вече сте чели за законите на даването и приемането, но сега ще узнаете как да ги приложите във връзката си. Ще можете и да проверите чрез тестовете в книгата колко близо да идеала са отношенията ви в момента!

Мнения от форума на читатели, закупили книгата:
"За мен погледа ви към връзките ни беше като отваряне на прозорец. Много неща ми се подредиха, разбрах много за себе си и изпитах истинско облекчение по някои въпроси." Румяна Костадинова

"Препоръчвам тази уникална книга на тези, които се стремят към усъвършенстване на разума и духа." Д.А.

"Книгата е уникална! Не мога да я сравня с нищо, което съм чела досега. Препоръчвам я на всички стремящи се към себепознание." П.Делчева

"Книгата ми помогна много за изграждане на правилна преценка за личните ми отношения." Ива

"Толкова много неща ми просветнаха. И всичко е толкова ясно обяснено, четеш и си казваш - да, това е!" Вяра Д.

"Много често на представяне на книгата ми „Седмата посока” са ми задавали въпроси, свързани със семейството и сърдечните ни връзки въобще. До сега отговарях, че това е липсващото парченце в моя живот и нямам право да коментирам нещо, в което не съм успяла. Книгата „Еволюция на връзката” хвърли много светлина по този въпрос. Четях я със смесица от благодарност, възторг, сълзи на радост и много още емоции. Сякаш отметна завеса, която постоянно е била пред очите ми. Толкова пъти съм се докосвала до отделни елементи, съдържащи се много по-цялостно книгата, но никога не съм срещала по-простичко, ясно и точно формулирани основните крайпътни камъни, които спъват или провалят връзките ни." Жанет Орфану

И още въпроси, на които ще намерите отговор:

  • Каква е ролята ви в двойката?
  • Какво е призванието на вашата връзка?
  • Кои са факторите, водещи до неуспешни връзки?
  • Как икономическите процеси в обществото се отразяват на брака?
  • Как космическите принципи се проектират в човешките взаимоотношения?

Послание от автора към Вас:
Щастието и любовта не са плод на случайността! Тази книга може да ви помогне да изградите връзката си такава, каквато бихте искали да бъде. Прочетете я, тя е за Вас. Принципите, изложени в нея, помогнаха на мен и на още хиляди, които вече я прочетоха!

Поръчай книгата оттук

цена 17.00 лв., плащане с наложен платеж при доставка

ИЛИ

Поръчай книгите Еволюция на връзката + 6 дни, за да постигнеш, всичко което желаеш

на промоционална цена - 25 лв.

За автора - Съдържание - Анотации - Дизайн корица - Форма за контакти Мнения на читатели

За връзка с издателството и разпространение: 0895 656964

Книжарници в София: "Елрид", "Нова Епоха", "Петър Берон"

Книгата можете да закупите и в книжарници ХЕРМЕС:

Пловдив, Централ, Княз Александър I №43 (Главната)

София, Парадайс Център, бул. "Черни връх" 100

София, бул. "Ал. Стамболийски" 27А;

Стара Загора, ул. „Хан Аспарух” 30, Мол GALLERIA; ет. 3;

Русе, ул. „Александровска” 81;

Бургас, ул. "Янко Комитов" 6, Galleria Burgas;Comment Script

Коментари

Божана
02/14/2019, 16:49 часа
много ми хареса, че К. Стойчев обяснява подробно за енергийния обмен за даване и приемане на различните нива. Тази книга ме да разбирам по-добре себе си и взаимоотношенията с хората. Книгата си струва!
Галена
11/22/2018, 17:03 часа
Уникална и вдъхновяваща книга. Много се радвам, че попаднах на нея :)
Таня Илиева
02/11/2018, 11:56 часа
"Еволюция на връзката" е книгата, която промени живота ми. Купих я случайно преди 9 години. Не знаех нищо за автора и бях скептична. Пирамидата на взаимоотношенията ме разтърси дълбоко и ме накара да осъзная бездната, към която беше тръгнал брака ми. Благодарение на книгата преживях раздялата осъзнавайки грешките си и успях да изградя нова връзка и брак, отговарящи на хармоничното взаимодействие между мъжа и жената на материално, емоционално, иинтелектуално и духовно ниво. Поклон пред делото на Кирил Стойчев и огромно Благодаря!
Админ
11/14/2012, 23:37 часа
За София - вижте в книжарниците Елрид, Петър Берон, Нова Епоха

eli
11/14/2012, 18:06 часа
osven ot neta ot kude drygade moje da se zakupi
redji
02/22/2012, 23:20 часа
уникална книга много ви благодаря!
Румяна Костадинова
08/12/2011, 22:48 часа
Здравейте, г-н Стойчев!
Преди време си купих през интернет книгата ви "Еволюция на връзката", но я прочетох едва днес. Искам да ви благодаря! :-)За мен погледа ви към връзките ни беше като отваряне на прозорец. Много неща ми се подредиха, разбрах много за себе си и изпитах истинско облекчение по някои въпроси
Пожелавам ви здраве и успехи във всичко!:-)
Д.А.
07/30/2011, 13:23 часа
Много хубава книга ,в която автора е разгледал обстойно,връзката между двата пола, осъществена на физическо,емоционално,,интелектуално и духовно ниво.За хората ,които четат тази книга ,въздействието ще е различно,но важното е , че тя ни посочва истинският път,по който ,преминават отношенията между хората.Отношение между партньори,родители и деца,любовни и приятелски връзки.Етапите ,през които минават тези взаимоотношения са много точно описани-фаза на общуване ,етап на забавление,етап на съдружие, етап на обучение и най-накрая фазата на приятелството .Поздравления за това !Препоръчвам тази уникална книга ,на тези ,които се стремят към усъвъшенстване на разума и духа.С нетърпение очаквам следващите книги на К. Стойчев.
Маргарита Игнатова
05/02/2011, 08:00 часа
Човешките взаимоотношения са били винаги почиващи на 22 природни закона.Моето скромно мнение е , че сичко е енергия и те също са енергийни заряди, ако познава човек себеси поне 15 процента ще има успешни взаимоотношения,има други фактори, които определят това.Еволюция на осъзнаване на силата на съзнанието , това е ключът към успеха, здравето щастието, финансовата стабилност.Финните нива на духовността на индивида , пътят на душата......С много уважение към авторът вложил търпение и усърдие да поднесе свое съждение в определената област на анализа живот.
Админ
09/25/2010, 11:00 часа
Да, по-горе на страницата има линк "Поръчка на книга"
П.Делчева
09/01/2010, 13:58 часа
Книгата е уникална! Не мога да я сравня с нищо, което съм чела досега. Препоръчвам я на всички стремящи се към себепознание.
мира
09/01/2010, 04:46 часа
няма статистика за една връзка - или го имащ в сърцето или си брой звездите до безкрай - миналото е минало, а бъдещето може да не дойде .....просто живей за мига
Jina
06/20/2010, 23:52 часа
Mnogo hubava kniga,preporuchvam q na vseki!;-):-)
iivv
03/25/2010, 07:33 часа
Книгата е изключително приятна за четене. Написана в типично мъжки стил, от икономист по образование, по схемата:без локуми до квинтесенцията.
Наистина има океан от информация за съвместимостта между различните зодиакални знаци в една връзка,но би било прекрасно,ако тя се пресее и поднесе на читателите от астролог. Предполагам, че авторът подготвя отделна книга.
Пожелавам много успехи на автора.
iva
03/18/2010, 12:16 часа
С огромна благодарност съм към Вас . Книгата Ви ми помогна много за доизграждане на правилна преценка на личните ми отношения . :-)
<< <
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.