КНИГА: Еволюция на връзката

снимка

 

Разкрийте тайните на успешната връзка!
 

Евюлюция на връзката - поръчай със SMS

автор: Кирил Стойчев

ISBN 978-954-92509-1-6

Само си представете, че държите в ръцете си ключа към идеалната връзка. Какво ще направите, няма ли да го споделите с приятели? Точно това прави и автора на тази книга - разкрива тайните на хармоничните отношения между мъжа и жената, до които е достигнал благодарение на опита си и на астрологичните знания.

 

Прочитайки книгата, ще разберете кои са 5-те етапа, през които трябва да премине всяка успешна връзка и защо повечето от връзките стигат най-много до третия етап - брака. Вие със сигурност предполагате, че той не е крайната цел на любовните отношения, но какво има отвъд него?

 

Вероятно вече сте чели за законите на даването и приемането, но сега ще узнаете как да ги приложите във връзката си. Ще можете и да проверите чрез тестовете в книгата колко близо да идеала са отношенията ви в момента!

 

 

Мнения от форума на читатели, закупили книгата:

"За мен погледа ви към връзките ни беше като отваряне на прозорец. Много неща ми се подредиха, разбрах много за себе си и изпитах истинско облекчение по някои въпроси."  Румяна Костадинова

"Препоръчвам тази уникална книга на тези, които се стремят към усъвършенстване на разума и духа." Д.А.

"Книгата е уникална! Не мога да я сравня с нищо, което съм чела досега. Препоръчвам я на всички стремящи се към себепознание."  П.Делчева

"Книгата ми помогна много за изграждане на правилна преценка за личните ми отношения." Ива

"Толкова много неща ми просветнаха. И всичко е толкова ясно обяснено, четеш и си казваш - да, това е!" Вяра Д.

"Много често на представяне на книгата ми „Седмата посока” са ми задавали въпроси, свързани със семейството и сърдечните ни връзки въобще. До сега отговарях, че това е липсващото парченце в моя живот и нямам право да коментирам нещо, в което не съм успяла. Книгата „Еволюция на връзката” хвърли много светлина по този въпрос. Четях я със смесица от благодарност, възторг, сълзи на радост и много още емоции. Сякаш отметна завеса, която постоянно е била пред очите ми. Толкова пъти съм се докосвала до отделни елементи, съдържащи се много по-цялостно книгата, но никога не съм срещала по-простичко, ясно и точно формулирани основните крайпътни камъни, които спъват или провалят връзките ни." Жанет Орфану

 

И още въпроси, на които ще намерите отговор:

 • Каква е ролята ви в двойката?

 • Какво е призванието на вашата връзка?

 • Кои са факторите, водещи до неуспешни връзки?

 • Как икономическите процеси в обществото се отразяват на брака?

 • Как космическите принципи се проектират в човешките взаимоотношения?

 

Посланието от автора към Вас:

Щастието и любовта не са плод на случайността! Тази книга може да ви помогне да изградите връзката си такава, каквато бихте искали да бъде.  Прочетете я, тя е за Вас. Принципите, изложени в нея, помогнаха на мен и на още хиляди, които вече я прочетоха!

Кирил Стойчев

 

 

Поръчай промоция
(Еволюция на връзката + 6 дни, за да постигнеш, всичко което желаеш - цена 20.00 лв., плащане с наложен платеж при доставка)

Поръчай книгата
(цена 12.00 лв., плащане с наложен платеж при доставка)

Поръчай електронна книга
(цена 4.80 лв., лесно плащане със SMS, получавате книгата веднага!)

За автора - Съдържание - Анотация - Дизайн корица

Форма за контакти - Мнения от читатели

 

Книги от същия автор:

 

 • EВОЛЮЦИЯ НА ВРЪЗКАТА

  Щастието и любовта не са плод на случайността! Тази книга ще ви покаже как да изградите връзката си такава, каквато бихте искали да бъде.
 • 6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш

  Написана на достъпен език, аналитично и вдъхновяващо, книгата разкрива причините, поради които не следваме собствения си път, и дава рецепта как да постигнем това, което искаме, само за 6 денонощия.
 • Животът е игра, играта е живот

  Авторът на книгата предлага практически и лесно приложими идеи и методи за превръщането на живота в игра, за постигане на желаното. Пътят към самоусъвър-шенстването не е труден – тръгнето по него сега!
 • 144 възможности

  Книга, в която се говори за призванието, радостта, успеха, взаимоотношенията, любовта, силата на мисълта, управлението на времето. В 144 страници авторът споделя в стегната форма есенцията на своя опит и знания.

 

Книжарници в София: "Елрид", "Нова Епоха", "Петър Берон"

Книгата можете да закупите и в книжарници ХЕРМЕС:

Пловдив, Централ, Княз Александър I №43 (Главната)

София,  Парадайс Център, бул. "Черни връх" 100

София, бул. "Ал. Стамболийски" 27А;

Стара Загора, ул. „Хан Аспарух” 30, Мол GALLERIA; ет. 3;

Русе, ул. „Александровска” 81;

Бургас, ул. "Янко Комитов" 6, Galleria Burgas;

 

За връзка с издателството и разпространение: 0895 656964

 

 

 

 

Вашият коментар, мнение за книгата

Comment Script

##https://www.echte- t-treffen ##echte treffen##
https://www.echte- t-treffen echte treffen

echte ttreffen - 10/16/2019 - 14:15 ч.
https://www.echte- -treffen echte treffen

awdf86g7aiwd - 10/16/2019 - 14:00 ч.
Check this out!
Seeking to fulfill some nice looking s? Have actually an instant view at our website! Link is here now -> 123hentaitube tube

greatsmile197 - 07/31/2019 - 18:37 ч.
politics
https://archivengr / politics

politics - 05/07/2019 - 17:08 ч.
много ми хареса, че К. Стойчев обяснява подробно за енергийния обмен за даване и приемане на различните нива. Тази книга ме да разбирам по-добре себе си и взаимоотношенията с хората. Книгата си струва!
Божана - 02/14/2019 - 16:49 ч.
Уникална и вдъхновяваща книга. Много се радвам, че попаднах на нея :)
Галена - 11/22/2018 - 17:03 ч.
"Еволюция на връзката" е книгата, която промени живота ми. Купих я случайно преди 9 години. Не знаех нищо за автора и бях скептична. Пирамидата на взаимоотношенията ме разтърси дълбоко и ме накара да осъзная бездната, към която беше тръгнал брака ми. Благодарение на книгата преживях раздялата осъзнавайки грешките си и успях да изградя нова връзка и брак, отговарящи на хармоничното взаимодействие между мъжа и жената на материално, емоционално, иинтелектуално и духовно ниво. Поклон пред делото на Кирил Стойчев и огромно Благодаря!
Таня Илиева - 02/11/2018 - 11:56 ч.
За София - вижте в книжарниците Елрид, Петър Берон, Нова Епоха

Админ - 11/14/2012 - 23:37 ч.
osven ot neta ot kude drygade moje da se zakupi
eli - 11/14/2012 - 18:06 ч.
уникална книга много ви благодаря!
redji - 02/22/2012 - 23:20 ч.
Здравейте, г-н Стойчев!
Преди време си купих през интернет книгата ви "Еволюция на връзката", но я прочетох едва днес. Искам да ви благодаря! :-)За мен погледа ви към връзките ни беше като отваряне на прозорец. Много неща ми се подредиха, разбрах много за себе си и изпитах истинско облекчение по някои въпроси
Пожелавам ви здраве и успехи във всичко!:-)
Румяна Костадинова - 08/12/2011 - 22:48 ч.
Много хубава книга ,в която автора е разгледал обстойно,връзката между двата пола, осъществена на физическо,емоционално,,интелектуално и духовно ниво.За хората ,които четат тази книга ,въздействието ще е различно,но важното е , че тя ни посочва истинският път,по който ,преминават отношенията между хората.Отношение между партньори,родители и деца,любовни и приятелски връзки.Етапите ,през които минават тези взаимоотношения са много точно описани-фаза на общуване ,етап на забавление,етап на съдружие, етап на обучение и най-накрая фазата на приятелството .Поздравления за това !Препоръчвам тази уникална книга ,на тези ,които се стремят към усъвъшенстване на разума и духа.С нетърпение очаквам следващите книги на К. Стойчев.
Д.А. - 07/30/2011 - 13:23 ч.
Човешките взаимоотношения са били винаги почиващи на 22 природни закона.Моето скромно мнение е , че сичко е енергия и те също са енергийни заряди, ако познава човек себеси поне 15 процента ще има успешни взаимоотношения,има други фактори, които определят това.Еволюция на осъзнаване на силата на съзнанието , това е ключът към успеха, здравето щастието, финансовата стабилност.Финните нива на духовността на индивида , пътят на душата......С много уважение към авторът вложил търпение и усърдие да поднесе свое съждение в определената област на анализа живот.
Маргарита Игнатова - 05/02/2011 - 08:00 ч.
Да, по-горе на страницата има линк "Поръчка на книга"
Админ - 09/25/2010 - 11:00 ч.
Книгата е уникална! Не мога да я сравня с нищо, което съм чела досега. Препоръчвам я на всички стремящи се към себепознание.
П.Делчева - 09/01/2010 - 13:58 ч.
Start Previous Page
Име
Коментар
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P