КНИГА: Еволюция на връзката

снимка

 

Разкрийте тайните на успешната връзка!
 

Евюлюция на връзката - поръчай със SMS

автор: Кирил Стойчев

ISBN 978-954-92509-1-6

Само си представете, че държите в ръцете си ключа към идеалната връзка. Какво ще направите, няма ли да го споделите с приятели? Точно това прави и автора на тази книга - разкрива тайните на хармоничните отношения между мъжа и жената, до които е достигнал благодарение на опита си и на астрологичните знания.

 

Прочитайки книгата, ще разберете кои са 5-те етапа, през които трябва да премине всяка успешна връзка и защо повечето от връзките стигат най-много до третия етап - брака. Вие със сигурност предполагате, че той не е крайната цел на любовните отношения, но какво има отвъд него?

 

Вероятно вече сте чели за законите на даването и приемането, но сега ще узнаете как да ги приложите във връзката си. Ще можете и да проверите чрез тестовете в книгата колко близо да идеала са отношенията ви в момента!

 

 

Мнения от форума на читатели, закупили книгата:

"За мен погледа ви към връзките ни беше като отваряне на прозорец. Много неща ми се подредиха, разбрах много за себе си и изпитах истинско облекчение по някои въпроси."  Румяна Костадинова

"Препоръчвам тази уникална книга на тези, които се стремят към усъвършенстване на разума и духа." Д.А.

"Книгата е уникална! Не мога да я сравня с нищо, което съм чела досега. Препоръчвам я на всички стремящи се към себепознание."  П.Делчева

"Книгата ми помогна много за изграждане на правилна преценка за личните ми отношения." Ива

"Толкова много неща ми просветнаха. И всичко е толкова ясно обяснено, четеш и си казваш - да, това е!" Вяра Д.

"Много често на представяне на книгата ми „Седмата посока” са ми задавали въпроси, свързани със семейството и сърдечните ни връзки въобще. До сега отговарях, че това е липсващото парченце в моя живот и нямам право да коментирам нещо, в което не съм успяла. Книгата „Еволюция на връзката” хвърли много светлина по този въпрос. Четях я със смесица от благодарност, възторг, сълзи на радост и много още емоции. Сякаш отметна завеса, която постоянно е била пред очите ми. Толкова пъти съм се докосвала до отделни елементи, съдържащи се много по-цялостно книгата, но никога не съм срещала по-простичко, ясно и точно формулирани основните крайпътни камъни, които спъват или провалят връзките ни." Жанет Орфану

 

И още въпроси, на които ще намерите отговор:

 • Каква е ролята ви в двойката?

 • Какво е призванието на вашата връзка?

 • Кои са факторите, водещи до неуспешни връзки?

 • Как икономическите процеси в обществото се отразяват на брака?

 • Как космическите принципи се проектират в човешките взаимоотношения?

 

Посланието от автора към Вас:

Щастието и любовта не са плод на случайността! Тази книга може да ви помогне да изградите връзката си такава, каквато бихте искали да бъде.  Прочетете я, тя е за Вас. Принципите, изложени в нея, помогнаха на мен и на още хиляди, които вече я прочетоха!

Кирил Стойчев

 

 

Поръчай промоция
(Еволюция на връзката + 6 дни, за да постигнеш, всичко което желаеш - цена 20.00 лв., плащане с наложен платеж при доставка)

Поръчай книгата
(цена 12.00 лв., плащане с наложен платеж при доставка)

Поръчай електронна книга
(цена 4.80 лв., лесно плащане със SMS, получавате книгата веднага!)

За автора - Съдържание - Анотация - Дизайн корица

Форма за контакти - Мнения от читатели

 

Книги от същия автор:

 

 • EВОЛЮЦИЯ НА ВРЪЗКАТА

  Щастието и любовта не са плод на случайността! Тази книга ще ви покаже как да изградите връзката си такава, каквато бихте искали да бъде.
 • 6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш

  Написана на достъпен език, аналитично и вдъхновяващо, книгата разкрива причините, поради които не следваме собствения си път, и дава рецепта как да постигнем това, което искаме, само за 6 денонощия.
 • Животът е игра, играта е живот

  Авторът на книгата предлага практически и лесно приложими идеи и методи за превръщането на живота в игра, за постигане на желаното. Пътят към самоусъвър-шенстването не е труден – тръгнето по него сега!
 • 144 възможности

  Книга, в която се говори за призванието, радостта, успеха, взаимоотношенията, любовта, силата на мисълта, управлението на времето. В 144 страници авторът споделя в стегната форма есенцията на своя опит и знания.

 

Книжарници в София: "Елрид", "Нова Епоха", "Петър Берон"

Книгата можете да закупите и в книжарници ХЕРМЕС:

Пловдив, Централ, Княз Александър I №43 (Главната)

София,  Парадайс Център, бул. "Черни връх" 100

София, бул. "Ал. Стамболийски" 27А;

Стара Загора, ул. „Хан Аспарух” 30, Мол GALLERIA; ет. 3;

Русе, ул. „Александровска” 81;

Бургас, ул. "Янко Комитов" 6, Galleria Burgas;

 

За връзка с издателството и разпространение: 0895 656964

 

 

 

 

Вашият коментар, мнение за книгата

Comment Script

Check this out!
Seeking to fulfill some nice looking s? Have actually an instant view at our website! Link is here now -> 123hentaitube tube

greatsmile197 - 07/31/2019 - 18:37 часа
politics
https://archivengr / politics

politics - 05/07/2019 - 17:08 часа
много ми хареса, че К. Стойчев обяснява подробно за енергийния обмен за даване и приемане на различните нива. Тази книга ме да разбирам по-добре себе си и взаимоотношенията с хората. Книгата си струва!
Божана - 02/14/2019 - 16:49 часа
Уникална и вдъхновяваща книга. Много се радвам, че попаднах на нея :)
Галена - 11/22/2018 - 17:03 часа
"Еволюция на връзката" е книгата, която промени живота ми. Купих я случайно преди 9 години. Не знаех нищо за автора и бях скептична. Пирамидата на взаимоотношенията ме разтърси дълбоко и ме накара да осъзная бездната, към която беше тръгнал брака ми. Благодарение на книгата преживях раздялата осъзнавайки грешките си и успях да изградя нова връзка и брак, отговарящи на хармоничното взаимодействие между мъжа и жената на материално, емоционално, иинтелектуално и духовно ниво. Поклон пред делото на Кирил Стойчев и огромно Благодаря!
Таня Илиева - 02/11/2018 - 11:56 часа
За София - вижте в книжарниците Елрид, Петър Берон, Нова Епоха

Админ - 11/14/2012 - 23:37 часа
osven ot neta ot kude drygade moje da se zakupi
eli - 11/14/2012 - 18:06 часа
уникална книга много ви благодаря!
redji - 02/22/2012 - 23:20 часа
Здравейте, г-н Стойчев!
Преди време си купих през интернет книгата ви "Еволюция на връзката", но я прочетох едва днес. Искам да ви благодаря! :-)За мен погледа ви към връзките ни беше като отваряне на прозорец. Много неща ми се подредиха, разбрах много за себе си и изпитах истинско облекчение по някои въпроси
Пожелавам ви здраве и успехи във всичко!:-)
Румяна Костадинова - 08/12/2011 - 22:48 часа
Много хубава книга ,в която автора е разгледал обстойно,връзката между двата пола, осъществена на физическо,емоционално,,интелектуално и духовно ниво.За хората ,които четат тази книга ,въздействието ще е различно,но важното е , че тя ни посочва истинският път,по който ,преминават отношенията между хората.Отношение между партньори,родители и деца,любовни и приятелски връзки.Етапите ,през които минават тези взаимоотношения са много точно описани-фаза на общуване ,етап на забавление,етап на съдружие, етап на обучение и най-накрая фазата на приятелството .Поздравления за това !Препоръчвам тази уникална книга ,на тези ,които се стремят към усъвъшенстване на разума и духа.С нетърпение очаквам следващите книги на К. Стойчев.
Д.А. - 07/30/2011 - 13:23 часа
Човешките взаимоотношения са били винаги почиващи на 22 природни закона.Моето скромно мнение е , че сичко е енергия и те също са енергийни заряди, ако познава човек себеси поне 15 процента ще има успешни взаимоотношения,има други фактори, които определят това.Еволюция на осъзнаване на силата на съзнанието , това е ключът към успеха, здравето щастието, финансовата стабилност.Финните нива на духовността на индивида , пътят на душата......С много уважение към авторът вложил търпение и усърдие да поднесе свое съждение в определената област на анализа живот.
Маргарита Игнатова - 05/02/2011 - 08:00 часа
Да, по-горе на страницата има линк "Поръчка на книга"
Админ - 09/25/2010 - 11:00 часа
Книгата е уникална! Не мога да я сравня с нищо, което съм чела досега. Препоръчвам я на всички стремящи се към себепознание.
П.Делчева - 09/01/2010 - 13:58 часа
няма статистика за една връзка - или го имащ в сърцето или си брой звездите до безкрай - миналото е минало, а бъдещето може да не дойде .....просто живей за мига
мира - 09/01/2010 - 04:46 часа
Mnogo hubava kniga,preporuchvam q na vseki!;-):-)
Jina - 06/20/2010 - 23:52 часа
Start Previous Page
Име
КОМЕНТАР
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P
This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.