статии

Китайски хороскопКитайски хороскоп за 2019 - годината на Свинята


КИТАЙСКИ ХОРОСКОП И МНОГО ДРУГИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПОГЛЕД КЪМ ПРЕДНАЧЕРТАНОТО


В нашия сайт имате опцията да се обърнете към една далечна култура и да я попитате какво е нейното мнение по въпроса с вашата съдба – точно затова предлагаме китайски хороскоп. Той е построен на различен принцип спрямо хороскопите в западната ни цивилизация и дава друга перспектива върху астралните проекции на нашия живот. В традиционния китайски хороскоп зодиите не са разпределени на периоди през годината, а за всяка година си има съответна зодия.
Затова първо трябва да се ориентирате в това.

И нека астралното приключение започне! След като сте проверили коя е вашата зодия според  най-разпространения китайски хороскоп, може те да си сверите часовника и да видите какви нови аспекти от реалността около вас и реалността в самите вас разкрива източната философия и астрология. Един китайски хороскоп може да се окаже удачното решение точно за нас, българите, защото една от теориите за произхода на нашия народ се свърза с територии, които са били съседни на старата китайска империя. Прабългарите са взаимствали календара си от китайския и със сигурност са интерпретирали звездите и техните сигнали в своите постоянни движения, свързани с живота им на скотовъдци.

Освен китайски хороскоп в нашия сайт можете да се възползвате и от класически такъв. Предлагаме на вашето внимание дневен, седмичен, годишен, та дори и любовен хороскоп.
Не ни е чужда и темата за сънищата, тяхната символика и скрити послания. След като установите какво ви вещаят звездите според нашия китайски хороскоп, можете да видите какво споделят хората като сънища, какви са най-честите мотиви и сюжети, както и да откриете какво вещае сънят според няколко
съновника.

Вижте китайският хороскоп за 2019 годината са свинията тук


С китайски хороскоп можете да разкриете още едно лице, още един фасет от голямото тайнство на вселената и нашата връзка с нея. Изградете цялостна представа за скрития смисъл на живота с https://www.astrohoroscope.info/.