• Реклама

Нова книга

снимка

 

Предпремиера на книгата "Астромедицина за всеки"

 

автор: Кирил Стойчев

ISBN 978-954-92509-5-4

 

Раздел: астрология, медицина

 

Година на издаване: 2016

 

Размери: 210х150

 

Корична цена: 15 лв.

 

Страници: 248

 

 

 

 

 

Астромедицина за всеки“ е книга, която с помощта на астрологичната символика разкрива тайните на живота и здравето. Хипократ – бащата на медицината, е този, който свързва тези две науки – астрология и медицина. Днес благодарение на вещината, с която астрологът Кирил Стойчев въвежда читателите в темата, тази връзка може да направите и вие. Научете какви са астрологичните взаимовръзки между знаците, болестите и причините за тяхното възникване. Открийте съответствията между планети, астрологични домове, аспекти и слабите места в тялото.

 

Теми, разгледани в книгата:

  • Кои са истинските причини за заболяванията?

  • Защо сме болни и какъв е пътят към здравето?

  • Какви ефективни методи за изцеление може да използваме?

  • Каква е ролята на психиката, емоциите и думите в процеса на заболяването и лечението?

  • Какви са астрологичните модели в хороскопа, водещи до заболявания като диабет, множествена склероза, белодробни, стомашни, сърдечни, кожни, бъбречни и психични заболявания, рак и др.

  • На кои планети са подвластни циклите на теглото?

  • Кои астрологични и социални фактори влияят върху формирането на темперамента и каква е неговата роля за възникването на определени болестни състояния?


Съдържанието може да прочетете ТУК


Можете да видите увода на книгата ТУК

 

Отговорите на тези и на десетки други въпроси, отнасящи се до здравето, болестите и изцелението, са в тази книга, обяснени достъпно и нагледно с примери, схеми, астрологични карти. Книгата е подходяща за всеки, който искрено се стреми към знанието, без значение дали е лекар, астролог, психолог, или просто търсещ решение на здравословен проблем.

 

Поръчай печатна книга

цена 15.00 лв., плащане с наложен платеж при доставка


Поръчай книгите "Астромедицина за всеки" и "Животът е игра, играта е живот"

 и получаваш като подарък книгата "144 възможности"

Интервю с автора на книгата

За автора - Съдържание - Дизайн корица

Форма за контакти

 

За връзка с издателството и разпространение : 0895 656964

 

 

Вашият коментар, мнение за книгата Comment Script

Задължително четиво за всеки лекар или астролог. Но не само, аз не съм лекар нито астролог, но след прочитането на книгата се чувствам по малко от двете.
Надежда - 01/11/2017 - 22:25 часа
Искам да споделя впечатленията си от прочитането на книгата. Невероятна е! Може би единствената книга която достъпно, но и задълбочено разкрива причините за заболяванията. Разбрах защо съм боледувала от пневмония, защо баща ми получи инсулт и още много други факти намериха своето обяснение. Намерих и кои са предпоставките за това в хороскопа ми и най-важното – как да НЕ се разболея отново от същата или от коя да е друга болест. Поднасям своята благодарност към автора!
Марги - 01/03/2017 - 15:49 часа
Име
КОМЕНТАР
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P
This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.