144 възможности

снимка
 

Увод към книгата

 

Поръчка на електронна книга - със SMS
(могат да се пращат sms-и и от чужбина)  
 

 

Поръчка на печатна книга по куриер
 

 

Тази книга съдържа 144 възможности да направите деня си по-добър. Изберете една от тях и я реализирайте днес. Отворете на произволна страница и прочетете мисълта, написана там. Ако тя е в унисон с вашето състояние или потребност в момента, значи съм си свършил работата.


Може да прочетете целия текст и за 1-2 часа, но когато го писах, имах предвид читателят да отваря всеки ден по една страница и да използва написаното там като съвет, препоръка за деня; като идея, която да го вдъхнови и мотивира.

 

При последователно четене, мислите не са подредени по категории, но в края има списък, който може да използвате, когато търсите съвет за конкретна ситуация или тема. Друг начин да ползвате книгата е като избирате число от 1 до 144 и прочитате съответната мисъл.

 

Написаното е резултат от моя личен опит, от моите грешки и успехи. Като консултант съм давал много от тези препоръки на хора, потърсили помощ от мен. Обратната връзка, която имам, е, че думите ми са помогнали. Затова реших да синтезирам знанието и опита си в 144 съвета, които, искрено се надявам, да помогнат и на вас. Да се справите с трудна житейска ситуация, да коригирате грешен модел на поведение или мислене, да реализирате своя потенциал.

 
 

 

 

За автора - Съдържание - Дизайн корица

Форма за контакти - Мнения от читатели

 

 

За разпространение и поръчки на едро: 0895 656964