Нови книги от Кирил Стойчев

статии

Автор:Кирил Стойчев


Астромедицина за всеки

Астромедицина за всеки

ISBN 978-954-92509-5-4


Живота е игра, играта е живот

Живота е игра, играта е живот

ISBN 978-954-92509-4-7


6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш

6 дни, за да постигнеш всичко, което желаеш

ISBN 978-954-92509-2-3


144 възможности

144 възможности

ISBN 978-954-92509-3-0


Еволюция на връзката

Еволюция на връзката

ISBN 978-954-92509-1-6

 

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ НОВИ КНИГИ С ВЕЧНИ ИСТИНИ В ТЯХ


В нашия сайт ще откриете не само разнообразие от хороскопи, но и нови книги, с които да подобрите вашите взаимоотношения с близките и с вселената. Можете да прочетете и отзивите на хора, които са прочели книгите и са приложили тяхната мъдрост в животите си. Защото колкото са сложни нещата, толкова са и прости. И зависи от нас и единствено от нас самите дали ще направим крачката към добрия път. В предоставяните от нас нови книги ще откриете не само добри съвети как да постигнете хармонията в настоящето. Те са идеален инструмент за сдобряване на вашето Аз с минали грешки и загуби.

Всяка една от тези нови книги ще разгърне като книжно тяло съзнанието ви и ще разшири вашия мироглед за най-дребните неща в света около вас, за сериозните препъникамъни. Ценността на нови книги, предлагани от нашия сайт е  в това, че с тях вие можете да се научите да владеете волята си, да увеличите потенциална на вашата мисловна дейност и по този начин да постигнете вашите съкровени желания.

Но мъдростта на нашите нови книги не е само за личностно развитие. Авторът на бестселъри Кирил Стойчев споделя своите ценни съвети и пет стъпки към любовта и щастието. Благодарение предлаганите от нас нови книги ще можете да изградите своята мечтана връзка или да излекувате настоящите си взаимоотношения. Любовта е сериозно нещо и трябва да се вслушваме в разума, когато имаме намерение за трайни и перспективни взаимоотношения.

Неслучайно казваме нови книги. Заглавията отразяват нашата действителност и говорят за проблемите, които срещат съвременните хора. Форматът е удобен, съобразен нашия начин на живот. Адаптиран към новите условия, но със съдържание, което да ни насочи към извечните истини.

Ползвайте, или подарете, нашите нови книги, които да ви върнат обратно в лоното на любовта и хармонията.