Астрологични статии

астрология

 

GSM според зодията

 

През последните няколко години мобилните комуникации се наложиха като едно от основните средства за общуване. Астрологията, от своя страна вече хилядолетия изучава начина, по който хората си взаимодействат. Всеки зодиакален знак има специфични предпочитания към начина и средствата за комуникация и това от своя страна ще даде различни предпочитания към GSM апаратите.

 

Овните са сред първите, които са се снабдили с GSM апарати. Това е една от причините вече да са сменили няколко модела и марки. Все пак предпочитанията им са към Sony Ericsson, Motorola. От най-новите модели биха се спрели и на Samsung.

 

Телците са традиционалисти по природа и не сa се втурнали през глава към мобилните технологии. Но около двехилядната година и най-големите консерватори сред тях вече са се снабдили с GSM. Падат си по трaдиционните и скъпи марки като Sony Ericsson и Panasonic.

 

Близнаците са сред най-ревностните привърженици на новите технологии. Те са и сред любимите клиенти на Мтел и Глобул – не могат да се ограничават в разговорите и плащат винаги големи сметки. Много подходящ за тях е девизът на NOKIA – "Connecting people",  защото това е ролята, която играят в междуличностното общуване. Нямат предпочитана марка или модел, често сменят GSM-те, като винаги успяват да продадат изгодно стария си апарат.

 

Раците не са сред първите, които са станали собственици на GSM-и, но когато притежанието им стана необходимост и те са се снабдили с някой непретенциозен модел от марките LG, Nokia или Siemens. Не обичат много да говорят по мобилните си телефони, ползват ги само при необходимост.

 

Най-често ще видите Лъвовете с последен модел GSM, поставен на видно място – при мъжете на кръста, при жените – овесен на врата. Държат много на марката и са силно повлияни от рекламата. Последните модели на Samsung и Panasonic  в момента печелят техните симпатии.

 

За Девите основният фактор, който определя модела, който ще закупят е съотношението качество – цена. Харесват скъпите марки, но най-вероятно ще закупят модел без много екстри. Или предпоследен модел, но втора употреба. Като марки – Siemens, Nokia.

 

Везните държат изключително много на начина, по-който телефона им звъни. Избират си оригинална мелодия или сами си композират такава. Страшно си падат по моделите с добри аудио възможности. Samsung предлага добри решения за техния вкус.

 

Скорпионите не обичат да говорят на всеослушание, щом звънне телефона гледат да се уединят някъде и така да проведат разговора. Не държат много на марката, но ще ги видите с някой изискан модел с много функции (Sony Ericsson)

 

Стрелците обичат да се забавляват и това се отрязява и на предпочитанията им към GSM-те. Ще си купят модел който има много игри, WAP, хубава камера и други подобни екстри (Nokia, Siemens).

 

Козирозите ще видите най-често с някой солиден модел (по-тежък). Не обичат да сменят марката и трудно ще се разделят със стария си апарат (освен ако не откаже да функционира). Предпочитани модели – Nokia, Ericsson.

 

 Водолеите държат да бъдат оригинални и затова ще се спрат на GSM, който не е популярен. Не си падат по много рекламираните модели. Може би Motorola или LG ще задоволят стремежа им към екстравагантност.

 

 Рибите не са сред най-комуникативните представители на зодиака, макар че има и изключения. Държат GSM апарата да е лек и с елегантен дизайн. Samsung като че ли е най-подходящото решение за тях.

 

Поръчайте картинка със зодията ви за мобилен телефон от YooSMS.com