јстрологични статии

астрологи€

 

√рижа за косата според зоди€та и Ћуната

 

 

 

 

 

¬ съвременни€ забързан ритъм на живот, ние държим на външни€ си вид. ¬секи от нас иска да изглежда добре, като особено гол€мо внимание обръщаме на нашата коса. Ќ€кои от нас имат хубава, гъста коса по рождение, други тр€бва да полагат повече старание. ƒо известна степен това зависи освен от наследствеността, и от зоди€та и асцендента.

 

јко имате зоди€ или асцендент в огнен знак - ќвен, Ћъв или —трелец вашата коса се забел€зва от далече. “€ е блест€ща и буйна, много често е чуплива, с къдрици, тъмна или с червеникав естествен или бо€дисан отенък. ¬ашата коса не се поддава лесно на обработка и за вас са подход€щи прически със средна дължина.

 

јко сте зоди€ или асцендент в земен знак Ц “елец, ƒева или  озирог, то вие имате хубава, гъста, остра и здрава коса, от тъмно русо до тъмно кестен€ва. ¬ашата коса изглежда добре, независимо от дължината или прическата.

 

¬ъздушните знаци Ѕлизнаци, ¬езни, ¬одолей като зоди€ или асцендент, дават тънка, мека и фина коса, в меки тонове, може и леко чуплива. ¬ашата коса е като коприна и тр€бва да € третирате много внимателно и щад€що. ѕодход€щи прически са къси и със средна дължина.

 

¬одни знаци –ак, —корпион, –иби на асцендента или като слънчев знак, прав€т вашата коса плътна и прибрана, не много дълга и обемна, в по-светли тонове. Ќе тр€бва да полагате много грижи за не€, прическата ви е винаги перфектна и лесна за поддържане.

 

«дравата и блест€ща коса изисква грижи и любов. ѕрез различните сезони от годината, грижите за косата са различни, съобразени с климатичните услови€ Ц слънце, дъжд, студ, в€тър. –азбира се, важно е с какво се храним, начина ни на живот, режим на работа и почивка.  акто вс€ка част от т€лото ни, така и т€ обича да се грижим за не€ във време, съобразено с вли€нието на Ћуната.

 

“ака например, за да стане косата здрава - тр€бва да се подстригват връхчетата и да се прав€т подхранващи процедури през месеците от февруари до юли, когато Ћуната е раст€ща, в знака Ћъв.

 

јко искаме косата ни да е по-гъста и буйна, особено за засилване растежа на дългите коси - най-подход€щите дни за подстригване са на пълнолуние.

 

ќсобено неблагопри€тно е да се подстригва косата в дните, когато Ћуната е във водни знаци Ц –иби, –ак и —корпион, т€ губи бл€съка си и се по€в€ва пърхот.

 

«а тези, които поддържат къса коса и искат косите им да растат по-бавно - подстрижете косата си, когато Ћуната е в знака  озирог или ¬одолей, като ако Ћуната е намал€ваща ефектът се засилва.

 

«а да бъде дълготрайно и безвредно бо€дисването, подход€щи са дните, когато Ћуната е в знака ƒева, “елец и ¬езни и е намал€ваща.

 

 ъдренето на косата е добре да се направи, когато Ћуната е в знака ƒева, а за да се завиват повече къдриците - може и в знака Ћъв.

 

јко полагаме правилни грижи за нашата коса, съобразени със сезона и лунни€ календар и се храним здравословно, то независимо от това дали имаме гъста или тънка, къса или дълга, права или къдрава коса, т€ винаги ще изглежда добре и ще привлича вниманието.

 

 ¬еселина —тойчева

 

 

 

 

 

¬ашето мнение или коментар:

  Comment Script

123
?? - 11/23/2020 - 02:29 ч.
123
test - 11/23/2020 - 02:29 ч.
»ме
 оментар
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P
–Ь–Њ–ї—П –≤—К–≤–µ–і–µ—В–µ —В–µ–Ї—Б—В–∞ –Њ—В –Ї–∞—А—В–Є–љ–Ї–∞—В–∞ :)


 

 

 

 

 

 

 

–еклама

јстро връзкиуран
¬ръзки