Условия за ползване

 

Като посещавате Astrohoroscope.info Вие сте длъжни да се запознаете с Условията за ползване на този сайт. Ако не сте съгласни с Условията за ползване или правилата за поверителност, то тогава Вие не може да използвате сайта или неговите услуги.


Astrohoroscope.info си запазва правото да променя условията за ползване по всяко време. Посетителите на сайта, трябва да проверяват условията за ползване, за да са информирани за тяхната промяна.

 

Ограничения на достъпа
Astrohoroscope.info е подходящ за посетители над 14 години. За по-младите посетители, се предполага, че използват информацията и услугите в сайта заедно с техните родители.

 

Права и собственост на статиите и материалите
Повечето от публикуваните статии в сайта са авторски, и са предоставени за публикуване със съгласието на техните създатели или собственици на правата. Логото и съдържанието на сайта са изключителна собственост на Astrohoroscope.info и са защитени от закона за авторското право. Забранено е копирането, репродуцирането, препубликуването или разпространяването по какъвто и да е начин на съдържание от сайта, без изрично писмено разрешение за това, освен ако в самата статия не е указано друго (намира се под друг лиценз)

 

Изходящи и входящи връзки
Astrohoroscope.info не носи отговорност за сайтовете, които имат линкове към Astrohoroscope.info, като и не носи отговорност за тяхното съдържание. Сайтът съдържа и изходящи връзки към други сайтове, за чието съдържание не носи отговорност

 

Реклами
Astrohoroscope.info публикува реклами на сайтове, които не извършват дейности, забранени със закон. Astrohoroscope.info не поема никаква отговорност за съдържанието на рекламните материали, публикувани на сайта.