Астрологични статии

астрология

 

Хороскоп на Гугъл (Google)

 втора част

 

Да разгледаме и позициите на другите планети в хороскопа на Гугъл.

 

 Венера се намира в знака в последният градус на знака Лъв, в съвпад с Меркурий и звездата Регул. Венера символизира любовта и парите. Какво обича Гугъл – разбира се информацията (Меркурий) и популярността (Лъв).  Откъде идват парите на Гугъл – разбира се от информацията (Меркурий)

 

 Марс също се намира в знака на Лъв. Тази позиция говори за водене на  борба за влияние и за надмощие на пазара за информация. Доминиране над конкурентите.

 

Луната намираща се в знака Овен говори за големи амбиции, желание за лидерска позиция в Интернет пространството, която обаче не се демонстрира явно. Тази позиция говори и за бързодействие и това е особено видно при извеждането на резултатите от търсенето с Гугъл.

 

 Юпитер в знака Риби показва едно ненатрапливо присъствие на марката GOOGLE, което обаче води до пристрастяване към нея. За да разберете дали вие сте пристрастени към Гугъл, представете си за момент, че в продължение на една седмица имате достъп до Интернет, но нямата достъп до търсачката Google.

 

 По интересно е да се види и какви са влиянията на транзитните планети до края на 2007 и през 2008г. върху хороскопа на Гугъл.

 

 Транзитният Сатурн преминава през знака Дева, в който е Слънцето на Гугъл. Тази позиция ще доведе до повишено търсене на акциите на Гугъл, а оттам и до трайна тенденция на покачване на тяхната цена, която може да достигне до 1000$ за акция в края на 2008-ма. Слънчевият знак Дева в хороскопа на Гугъл говори за това, че в момента на излизането на акциите на компанията на фондовата борса, техният потенциал е бил значително подценен и в близките  месеци и година, те ще донесат още значителни дивиденти на собствениците си.

 

 Транзитният Юпитер ще достигне последните градуси на знака Стрелец и оттам ще направи хармоничен аспект тригон към Меркурий и Венера в хороскопа  на Гугъл. Това донесе още слава и популярност на компанията, първо място в редица класации. През 2008 година Юпитер ще влезе в знака Козирог и оттам ще направи отново тригон, но този път към Слънцето на Гугъл, намиращо се в знака Дева. Може да очакваме Google да закупи нови печеливши сайтове, подобни на YouTube, Doubleclick.

 

 Плутон също ще направи тригон към Меркурий в картата на Гугъл, което говори за нарастващо влияние и мощ на компанията, опит за доминиране на Интернет пространството. Както разбира се и нарастване на приходите от реклама и печалбите на собствениците.

 

В заключение: фирмите са толкова подвластни на циклите на планетите, колкото и хората. Правилният избор на дата на учредяване на една фирма или сайт е един от най-важните фактори, които определят тяхното бъдещо развитие и успех.

 

Кирил Стойчев
www.astrohoroscope.info

 

Към първа част на статията 

 

Всичко за Google!


 

Хороскопът на Гугъл изглежда така: