Лунни стоянки

ЛунатаРубриката се води от Реджаил Реджеб – Реджи
redjail-stars.blogspot.comЛунна стоянка в момента
времето, в което Луната пребивава в една стоянка е около 24 часа


14. Ас-Симак - „Житен клас”

Докато луната преминава през тази лунна стоянка, можете да работите с успех с химически препарати и отрови. Не е удачна за бизнес, сключване на договори, започване на нов проект, не се обещава нищо в този ден. Да се избягва проявата на негативни емоции към хората от обкръжението ви.Следваща лунна стоянка: 27-04-2018, 03:30 ч.

15. Ал-Гуфур - „Покривало”

Много добро време за сключване на споразумения, любов и постигане на хармония в отношенията. Подходяща стоянка за приготвяне на лекарствени смеси, начало на лечение на физическо и псхихо-емоционално ниво. 

 

 


Какво представляват Лунните стоянки


Лунните стоянки се явяват един от най-древните методи за разделяне небето на сектори, базирани на ежедневното движение на Луната от една звездна група към друга. Те са двадесет и осем на брой и имената им са свързани с неподвижните звезди от съзвездията. Според Ал-Бируни началото на първата лунна стоянка Ал Шератан винаги започва от нула градуса на знака Овен, въпреки че неподвижните звезди, които я оформят могат да се отместят. Това ни показва, че системата от стоянки в арабската астрология се базират изцяло на тропикалния зодиак. Тя играе важна роля в подбора на точното време за брак, започване на работа, пътуване, покупко-продажба, съдебен процес, начало на лечение. Освен това те се използвали в изготвянето на различни лекарствени смеси, изработка на талисмани, занаятчийство. Времето в което луната пребивава в една лунна стоянка е около 24 часа.
Реклама

Астро връзкиуран