За днешният ден

Ако сте родени на дата: 24.01.2021г.

При този тип хора сякаш никога и нищо не е окончателно постигнато или установено. Това е човек с неспокоен, артистичен характер и развит интелект, който обикновено лесно се мами или увлича, но държи на своето “Аз”. Отличава се с разностранни цели и интереси, с идеализъм, влюбчивост и склонност към драматизиране на нещата. Не обича да рискува, но трудно се задоволява с вече постигнатото. Практичен идеалист с развит инстинкт за притежание. Родените на този ден са горди, чувствителни, интелигентни, добронамерени и всеотдайни хора с конкретни, материални цели и интереси. Дисциплинирани и методични са в работата си. Проявяват влечение към удобствата, обществения успех и успелите хора. Държат на себе си и на своето семейство.

Негативни аспекти: Свръхчувствителност и разпиляване на енергия. Проблеми с избора и ориентацията. Многобройни предизвикателства в живота.

Личности родени днес: Вирджиния Улф (1882 г.) - писателка; Лука Бадоер (1971 г.) - състезател от формула 1; Георги Чапкънов (1943 г.) – бълг. скулптор; Настася Кински (1961 г.) – амер. актриса

Православен календар: ? Неделя 14 след Неделя подир Въздвижение ­¬ на Йерихонския слепец. Преп. Ксения Римлянка.

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата “Числата – символика и традиции”