За днешният ден

Ако сте родени на дата: 03.07.2022г.

В окултната символика тройката е израз на духовния и интелектуалния ред, на развитието и постигнатата хармония. Това е рождената дата на съзидателен и аналитичен тип личност, умеещ да работи с детайли и подробности. Стреми се към образованост и навлизане в дълбочината на нещата. Обаятелен човек с убедително поведение, развито въображение, разностранни интереси, практичен усет и новаторски идеи. Този тип хора са амбициозни, дискретни, конструктивни, силно критични и с тънко чувство за хумор. Любознателни и наблюдателни, те имат способността за умело изразяване – устно, писмено или художествено. Не понасят противоречията и еднообразието в живота. Имат възможности и заложби за постигане на върхове в кариерата.

Негативни аспекти: Склонност към безпокойство, меланхолия и крайности в личния живот. Суетност и податливост на външни влияния. Склонност към възгордяване.

Личности родени днес: Франц Кафка (1883 г.) – австр. писател; Том Круз (1962 г.) – амер. актьор

Православен календар: ? 3 Неделя след Петдесетница. Св. мчк Иакинт. Св. Анатолий, патр. Константинополски. Св. Георги Отшелник. Мчк Асклипиодот

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата “Числата – символика и традиции”