Днешният ден

дата

 

Ако сте родени на дата: 24.09

 

Интелигентен, наблюдателен и рецептивен човек, който не обича да рискува. Притежава неспокоен, независим, настойчив и понякога авторитарен характер. Лесно се увлича, но е практичен, държи на себе си и на своето мнение. Привързан е към дома, семейството и традициите. Способен е безрезервно да се отдаде на определена работа, цел или идеал. Има развит инстинкт за притежание и лидерски заложби. Родените на тази дата са хора с конкретни материални цели и стремежи. Те са наблюдателни, всеотдайни, дисциплинирани и методични в работата и с това, с което се захванат. Възможности за успешна кариера имат в артистични хуманитарни или административни области на реализация, както и там, където има сигурност и структурираност в работата. За личността от важно значение може да бъде присъствието на майка или жена в живота.

Негативни аспекти: Понякога обича да създава конфликти на принципа "Разделяй и владей". Проблеми с избора/ориентацията. Свръхчувствителност, крехко нервно равновесие.

 

Личности родени днес:

Скот Фицджерард (1896 г.) – амер. писател; Педро Алмодовар – исп. кинорежисьор; Александрина Пендачанска – бълг. оперна прима


 


 

Православен календар: Св. първомъченица и равноапостолна Текла

 

---------------------

 

Тълкуването е предоставено от Хр. Енев – автор на книгата
 “Числата – символика и традиции” виж.  www.area.bg/ariel_simvoli

 

 

 

 

Прогноза за времето