Вашите сънища

викам го...

автор: Мая 07.01.2022 18:51 1684

Преди няколко месеца имах период,в който сънувах покойния си от близо 6 год дядо.Всяка нощ го сънувах,но и до ден днешен оставам озадачена за 2 от сънищата,следните:аз съм на село,играя си на главния път и виждам дядо в една магарешка каручка,и ме подминава,гледа ме и се усмихва,а аз плача и с протегната към него ръка:"дядо върни се, липсваш ни...дядо моля те...",а той само се усмихна и аз се събудих.
Др. сън:връщам се от училище и виждам дядо пред входната врата с писмо в ръцете,казвам му да ми даде писмото,а той го стискаше здраво и каза:"Не!Трябва да го предам лично на майка ти" (т.е. дъщеря му).Comment Script

Коментари

някой
04/24/2010, 01:56 часа
радва ти се, гордее се с това което си станала, явно много те е обичал, няма тълкуване на този сън той просто обича да те вижда и затова идва често при теб, а за писмото , накарай майка ти да се поразтарашува и ще намери писмото, на място където той често е криел неща, важни документи, нещо е св. с къща, наследсво, нещо мн важно...най-вероятно ще и трябва ключ,който е се знае къде е захвърлен.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.