Съновник: вашите сънища

песен на деня

Вашите сънища  /  Добавете вашия сън  /  Към съновника  /  Лунен съновник
 

Интересни сънища добавени от вас в съновника:
булка, бебе, бременна, раждане, ванга, вода, гробище, змия, зъб, кола, земетресение, изневяра, куче, кон, котка, къща, коса, паяк, приятел

 

Категория:  


летя на сън

 

 

4есто сътнувам,4е летя. Ратварям ръце и някаква сила ме издига на горе и буквално се рея над Земята. Много е красиво и върховно изживявне, но не знам какво озна4ава.

 

Автор: мара

 

 

Коментари и тълкувания на съня:
(моля пишете на КИРИЛИЦА)

 

dido
02 .12. 2009, 10:02
i az tova sanuvam
краси
03 .12. 2009, 10:39
аз също сънувам вече няколко пъти че летя страхотно усещане
искра димитрова попова
16 .12. 2009, 14:19
сънувах една голяма гигантска морска вълна как залива пространството пред мен, трещене, светкавици, страх, а аз стоях с дете в ръце на единият край на хола.Прегръщах го и го закрилях. Изведнъж всичко свърши и на сутринта пееха птички, светеше слънцето, беше приятно. Водата бе заляла всичко и стигаше точно до терасата на нашия етаж. Тя блестеше осветявана от слънцето, беше спокойна и красива.Аз бях спокойна.
...
25 .01. 2010, 22:44
spored men tva ozna4ava 4e ti misli6 za niakoi ama nz koi e.tva sa6to ozna4ava 4e 6te ima6 goliam kasmet v jivota...
оки
14 .05. 2010, 10:32
здравеите,
и аз съм от летящите.Доколкото знам според ФРОИД това е сексуална незадоволеност.Според мен е отърваване от грижите.Примерно аз сънувам,че се фукам пред другите,че мога да летя!!!
Боби
17 .05. 2010, 08:31
Летенето на сън е много хубаво. Предвещава радостни събтия и някаква победа. По пронцип насън човек излиза в астрал действително и сънищата са час от това,така че не се притеснявайте върховно изживяване е. Може да се тълкува и като разрешаване на някакви проблеми, зависи от цялостния сън и околните събития.
alba
06 .11. 2010, 15:49
sanuvam che letq da izjivqvaneto e strahotno i ne moga da go opisha s dumi,strah me e samo ot tova useshtane na bezteglovnost.kogato sanuvam takiva sanishta na drugiq den se chustvam tolkova zaredena s energiq i nqkak imam sili za 10 dena,da naistina sam zaredena
миро
24 .11. 2010, 14:20
Сънувах че докато си говорихме с приатели за коли(аз всъщност тази хора ги виждах за първи път,но в съня ми бяха приятели)изведнъж забелязах че в далечината с огромна скорост приближава гигандска вълна,точно като апокалиптичните филми напоследък.Естествено всички изпитахме страх и ужас и се разбягахме. С един от тях седнахме в нещо като малка котловинка и зачакахме, в този момент се сетих че наскоро някой ми беше казал какво било китайско проклятие,това било да се родиш във време на преход ,когато умира една цивилизация (според мен) .Казах го на човека с който бяхме заедно преди смърта.Точно след около 7,8 секунди бяхме заляти .Беше ужасно.След като попремина първоначалната паника започнах да се опитвам да изплувам .Накраяа успях...след като изплувах забелязах че нося някаква бяла риза ,която не носих преди.Следващата сцена беше как аз влизам в някакъв бар,там бяха същите хора с които започна съня ми .Говореха си и се смееха сякаш нищо не се беше случило.В този момент аз преживял цялото това нещо ,облечен в някаква бяла риза проявих хумор започвайки разговора с фразата –И какво казваш станало с трабанчето !
Maria
22 .04. 2012, 12:16
Zdravejte
I az 4esto letja na sun!
No ve4e zapo4na da mi se slu4va da izdigam i drugi hora i da politam s tjah!!!!
Димка
03 .08. 2012, 14:11
И аз в продължение на години сънувах, че летя. Бях се впечатлила от едно БМВ и сънувах, че го карам и изведнъж литнах леко. В началото летях много ниско, дори съм бягала, за да полетя. С времето започнах да летя все по-нависоко и по-нависоко, реех се, играех си издигах се нагоре-надолу. започнах да виждам планетата сякаш от космоса, но се случи нещо в последния ми сън с летене(не беше приятно усещането) и от тогава пък сънувам, че дишам под вода :) Много странно. някой ако наистина има обяснение на тези сънища нека го сподели
stejsi
14 .02. 2015, 17:43
Sushto dosta cesto sunuvam ce letia na sun
kakvo oznacava?
*Псевдоним:

*Текст:
 Powered by Scriptsmill Comments Script