Вашите сънища

Храня змия

автор: Анонимен 28.05.2024 11:45 1582

Моля, ако някой е наясно и тълкува сънища, да ми каже какво би означавал този сън. Благодаря предварително! Сънувах, че подхвърлям хряна на змия като на куче и тя я поглъщаше. Успоредно подхвърлях храна и на друго животно / което не запомних какво е/ и което животно пазех от змията, за да не се сбият.Змията искаше да влезе в дома ми, но аз я отклоних, като пуснах другото животно. Змията се отдръпна и аз започнах да я търся. Намерих я свита на кълбо. Изведнъж тя прие облика на малко бяло кученце с черни петна и много бързо върна своя образ. Аз отново й подхвърлих храна.Comment Script

Коментари

Антуриум_27
02/26/2015, 10:51 часа
Моля, ако някой е наясно и тълкува сънища, да ми каже какво би означавал този сън. Благодаря предварително! Сънувах, че подхвърлям хряна на змия като на куче и тя я поглъщаше. Успоредно подхвърлях храна и на друго животно / което не запомних какво е/ и което животно пазех от змията, за да не се сбият.Змията искаше да влезе в дома ми, но аз я отклоних, като пуснах другото животно. Змията се отдръпна и аз започнах да я търся. Намерих я свита на кълбо. Изведнъж тя прие облика на малко бяло кученце с черни петна и много бързо върна своя образ. Аз отново й подхвърлих храна.
;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.