Грижа за косата

подстригване

ВАЖНО: информацията за грижите за косата се премести на тази страница: лунен хороскоп

 

Денят е благоприятен, според позицията на Луната

  Денят е неблагоприятен, според позицията на Луната

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/astrhuor/public_html/kosa.htm on line 132

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/astrhuor/public_html/kosa.htm on line 132

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/astrhuor/public_html/kosa.htm on line 132
  Днес 21.01. 22.01. 23.01. 24.01. 25.01. 26.01. 27.01.

Подстригване

Къдрене

Боядисване

 

 

Съобразете се с естествените  ритми на Луната, така ще имате винаги красива и здрава коса. Много от  проблемите, които косата ни създава идват от това, че сме прилагали различни манипулации по нея в най-неподходящото време. Съобразявайки се с напътствията на Луната вече няма да ви бъдат необходими толкова скъпо струващите препарати, които купувате, за да я възстановите и заздравите. Това вече ще става по-напълно естествен и безвреден начин и за вас, това е ценен опит, който е доказал своята полза и валидност.

 

 

ПОДСТРИГВАНЕ

За да ви расте бързо косата и да бъде  здрава и буйна най-добре я подстригвайте, когато Луната нараства. Не бива да пренебрегвате и знака, през който тя преминава . Не бива да пропускате дните на Лъва, както на Девата и Везните. Най-неподходящото време за подстригване са дните, когато Луната е във воден знак /Рак, Скорпион или Риби/, тогава тя започва да стърчи на всички посоки, омазнява се бързо и се появява пърхот. Добре е дори да се избягва дори и  честото й миене точно в тези дни.

 

КЪДРЕНЕ

Сполучливото къдрене става в дните на Девата и на Везните. Много подходящи са и дните на Лъва – тогава къдриците ви стават много силно завити.

 

БОЯДИСВАНЕ

Най-трайното и сполучливо боядисване става в дните, когато Луната е в знака Дева, както в Телец, Скорпион, Лъв и Водолей. Ако кожата на главата ви  е много чувствителна към боите и имате сърбежи и зачервявания от боите, трябва да се боядисвате само в дните на Телеца.

 

 

 

Може да проверите за 7 дни напред добрите и лошите дни за:

 

  Диети

Масажи

  Грижа за косата

Здраве

  Грижа за ноктите

Пазаруване

  Грижа за кожата

Поддържане на дома

  Грижи за цветята

Работа в градината