Статии

Луна във Водолей - как е свързана с разпространението на коронавируса в Китай и по света

автор: Кирил Стойчев 06.03.2020 10753


пандемия

В предoставените от мен изследванията досега по темата за епидемиите и коронавируса разкрих няколко астрологически връзки свързани с тези събития.

 Цикълът на Хирон и Лилит като основен индикатор за големите епидемиии и пандемии в света. Доклад представен на 20.05.2006г. пред 3-тата национална конференция на БАА, София. Линк

 1. Пандемията от коронавирус. Статия, разкриваща хронологията на събитията свързани с новоизбухналата епидемия от коронавирус в Китай и разпространението и по света. Какъв е астрологическия вектор за разпространие на заболяването по света. Публикувана на 27.02.2020. линк
 2. Заплаха или надежда за човечеството е епидемията от коронавирус, публикувана на 2.03.2020, която разглежда някои астрологически взаимовръзки и най-вече причините за възникването на тази епидемия и нейното послание към света. линк

 Сега в тази статия ще разгледам още един аспект свързан със заболяването от коронавирус и неговото начало, разпространение и „избухване“ на епидемични клъстери, както и предстоящите такива.

 -------------

 На 08.02.2020 на астрологичен семинар в гр. В.Търново беше представен доклад на астролога Веселина Стойчева (Българска астрологична асоциация), в който беше разкрита връзката на Луната с редица природни бедствия. Според представената от нея статистика, 40% от значимите природни бедствия се случват в момент, в който Луната се намира в знак Водолей (при очаквано средно статистически разпределение 8.33%).

Нека да видим дали тази статистика ще се окаже вярна и значима и за епидемията от коронавирус. Това което е известно, че на 01.12.2019 е регистриран първият заболял с коронавирус в Китай, т.е на тази дата за първи път заболяването започва да става видимо. Случаят може да се счита за рождения ден за коронавируса. Луната е във Водолей. Заболяването започва да се разпространява в град Ухан и близките околности.

На 30.12.2019 китайският доктор Ли Уенлянг първи обявява публично, че в болниците е гр. Ухан нараства броя на заболели с атипична пневмония, която вероятно е предизвикана от коронавирус. Коронавирусът започва да се рапространява в Китай. Луната отново е във Водолей

На 23.01.2020 г. в град Ухан (10 млн. жители) е обявена карантина и градът е затворен, а на 24.01 са затворени още 12 големи съседни града в област Хубей с общо население над 50 млн. жители. На 24.01.2020 Луната вече е влязла в знака Водолей. Въпреки карантината, заболяването продължава да се разпространява в Китай и по целия свят, по официални данни, 100 000 души успяват да напуснат гр. Ухан преди да влезе в сила карантината.

На 20.02.2020 Луната отново влиза в знака Водолей. Това е момента, в който „избухва“ малък епидемичен клъстер, който се е образувал в град Кодоньо, Италия, открити са десетки болни с коронавирус и на 21.02.2020 12 града в областите Ломбардия и Венето в Италия е наложена карантина и забрана за движение, която обхваща 50 000 души. Въпреки това, коронарирусът продължава да се разпространява в цяла Италия и в вече в цяла Европа. .По същото време 19-21 февруари избухва клъстер и в Иран, гр. Кум

Луна

KAK ОЩЕ ФАЗИТЕ НА ЛУНАТА СА СВЪРЗАНИ С ЕПИДЕМИЯТА ОТ КОРОНАВИРУС

Един сидеричен Лунен месец продължава 27,3 дни (времето за което Луната обикаля зодиака)

Един синодичен Лунен цикъл продължава 29,5 дни (от новолуние до новолуние)

Стандартният инкубациония период на коронавируса е от 2 до 14 дни (половин Лунен цикъл)

Удълженият инкубационен период е 27 дни!

"Времето за "избухване" на епидемичен клъстер е 27-28 дни!

Времето от появата на първите случаи в една страна до първият смъртен случай е 27-30 дни!

Доктор ЛИ УЕНЛЯНГ (роден 12.10.1986г.), първият човек, който алармира за появата на това ново заболяване, се заразява на 08.01 при преглед на пациент в болницата и умира в късните часове на 06.02 или в ранните часове на 07.02. Точно 28 дни!

Времето за престой в болница на пациентите, които се излекуват също е около 28-30 дни

---------

Ако искаме да проследим и по-кратките цикли, според мен трябва да се проследят и напрегнатите аспекти и съвпади на Луната с планетите Уран и Сатурн – управители на знака Водолей. Ето кога са се случили те и свързаните с тях събития досега:

8.12.2019 няколко регистрирани случая в гр. Ухан, Китай – Луна съвпад Уран

21.12.2019 – регистриран е клъстер от пневмонии с неизяснен произход в Ухан, обявен в медицински доклад на 01.02.2020. Луна в опозиция с Уран и квадрат Сатурн

27.12.2019 – изолиран е генетично вируса - Луна съвпад Сатурн и Плутон

02.01.2020 – Луна съвпад с Лилит и Хирон – 41 пациенти в болница Jinyintan в Ухан с коронавирус

05.01.2020 – Луна съвпад Уран. 69 случая, от които 7 в много тежко състояние

11.01.2020 – първите двама пациенти с коронавирус извън гр.Ухан са регистрирани – Луна опозиция Сатурн, квадрат с Уран, докладвана е първата смърт от заболяването в Китай

17-18.01 –регистриран случай в Тайланд, в гр. Ухан се провежда огромен банкет организиран от градските власти по повод настъпващата Китайска нова година, на който пристсъстват 40000 души, и тогава болестта се пренася на много от присъстващите.

24.01 – карантина в продинция Хубей, регсирирани случаи в Ю.Корея, САЩ, Япония. Първи случай във Франция, който е и първи случай за Евросъюза. Луна съвпад със Сатурн, квадрат Уран.

29.01 – Съвпад на Луната с Лилит и Хирон – първи случай в Обединените арабски емирства (ОАЕ), който е първи и за близкоизточния регион

1.02 – Първи случай в Испания, Луна съвпад с Уран, в Ю.Корея вече има 18 случая, в Япония – 20

08.02 - над 36 000 случая на доказно болни в Китай – Луна квадрат Сатурн, опозиция Уран

14.02 – Луна опозиция Уран, квадрат Сатурн – първи случай в в Африка, Египет

20-21.02 – Луна съвпад Сатурн, квадрат Уран, ингресия в Водолей – избухване на епидемологичните клъстъри в Иран и Италия!

26.02 – съвпад на Луна със Хирон и Лилит. Първи случаи в Гърция, Македония, Румъния Грузия, Норвегия. Първи случай на „внос“ на болеста в Китай, от Иран

28.02.2020 – съвпад на Луна с Уран - Азърбейджан, Беларус, Литва, Мексико, Монако, Нова Зенландия докладват първи случаи.

ПРОГНОЗА

6.03.2020 - очаквам първи случай в България, Луна опозиция Сатурн, квадрат Уран. Първи случаи на коронавирус и в други страни в Европа и света, където все още няма потвърден случай.

Реални събития от 6.03

Първи случаи на заразени с коронавирус

ЕВРОПА: Сърбия, Ватикана, Словакия
АЗИЯ: Бутан
АФРИКА: Камерун, Того
ЮЖНА АМЕРИКА: Колумбия, Перу, Коста Рика, Колумбия

В България все още няма регистриран случай. Възможна причина – грешният начин, по който се правят тестовете, според д-р Георги Тодоров – линк

Броят на заразените в света мина границата от 100 000, от тях 20 000 са извън Китай.

СЪБИТИЕ ПО ПРОГНОЗА: В 24.00 часа на 7.03. са обявени първите случаи на коронавирус в България. Габрово - 75 г. жена приета на 3 март с пневмония, проба за коронавирус е взета на 6 март! (източник), Габровката е без пътувания зад граница, както и 27 годишния мъж в Плевен, който също бе диагностициран с коронавирус.

------------------------------------------

ПРОГНОЗА

12.03.2020 - Луна опозиция Уран, квадрат Сатурн: Броят на заболелите извън Китай ще мине 40 000, много малко ще останат страните, в които да няма регистриран случай на коронавирус, ще бъдат въведени по-строги карантинни мерки в държавите в Европа. Колапс (претоварване) на здравната система в Иран, възможно и в Северна Италия.

СЪБИТИЯ ПО ПРОГНОЗА: СЗО обяви пандемия от коронавирус. САЩ затвори границата за чужденци от Европа. Въведено е извънредно положение в Унгария, строги карантинни марки в Словения, Дания, Белгия, Испания, Чехия, Франция, Поругалия, Гърция, Литва, Турция, България, Полша, Ирландия, Австрия, Израел. Основната мярка е затваряне на училища и културни/спортни събития, което е недостатъчно за спиране пандемията, но нейната скорост може да се забави по този начин. NBA и ATP прекратяват спортните турнири и мачове.

Ню Йорк обяви извънредно положение, подготовка за въвеждане за извънредно положение в България

ИТАЛИЯ

Лекарите в Северна Италия, борещи се с експлозията на случаите на COVID-19, предупреждават, че техните болници са на ръба на колапса и казват на другите страни да се подготвят за ожесточена битка. В епицентъра на епидемията от коронавирус в Европа внезапният скок от повече 15 000 (към 12.03) случая в региона само за три седмици е затрупал отделения за интензивно лечение, като недостигът на легла, персонал и специализирана апаратура увеличава броя смъртните случаи (1258 към 12.03).

Препълването означава, че пациентите се лекуват в операционни зали, болнични коридори или кабинети за възстановяване. Само малка част от пациентите са настанени в специализирани помещения за изолация, предназначени да предпазят от заразяване здравните работници. Лекарите са принудени да вземат трудни решения за това кои пациенти ще получат вентилационни машини или респиратори.

Очаква да продължат случаите драстично ще нараснат, лекари призовават италианците да карантират себе си като единственият начин за предотвратяване катастрофален срив на медицинската им система. източник

"Типологията пациенти на заболели след зараза с коронавирус в Италия се мени. В сравнение с началото на епидемията сега все по-често 40- годишни влизат в интензивна терапия, каза лекарят Лука Лорини от болницата “Папа Йоан XXIII” в Бергамо в тв интервю за “Раи Нюз 24”, цитиран от 24 часа. 

Пристигат все по-често млади хора и то във все по-усложнено положение. Те са заболели преди 6-7 дни и мислели, че с младия си организъм могат да устоят, но след това пристигат тук в много критична ситуация и влизат направо в реанимация. Нашето интензивно отделение е с 88 места и половината от пациентите са интубирани. Проблемът е, че изписваме по 2-3-ма на ден, а пристигат нови 5-6 заразени на тяхно място”, казва докторът.

За 18 дни Бергамо е дало 142 жертви на коронавируса. Властите в града обявиха, че са свършили местата в моргата и труповете вече се настаняват в църквата. Източник

ИРАН. Иранските масови гробове са видими от Космоса, според сателитни снимки, съобщава СNN (източник). Съседните държави съобщават че Иран докладва занижение бройки на заразените и починалите и е станал причина за заразяване на съседните държави. Според изтекла информация борят на загиналите доближава 5000, а на заразените - над 60 000. 13 членове на парламента и правителството, висши военни са починали от коронавирус.

ПРОГНОЗА

На 19.03.2020 предстои отново Луната да влезе в знака Водолей и ще бъде там до 21.03 – очаваквам по това време да избухнат нови епидемични клъстери в Европа и по света и заболяването да се разпространи в още по-голям мащаб. Тези клъстери ще са дъщерни на клъстерите от Италия и Иран (т.е. породени от пренесени от заразени в Италия и Иран хора, които не са били засечени от здравната система навреме, и са успели да заразят голям брой хора в страните, където живеят или пътуват). Ще започне нов етап от разпространението на заболяването от кoронавирус COVID-19. Броят на заразените извън Китай ще мине броя на тези в Китай. т.е ще мине 80 000 и ще приближи 100 000 души извън Китай. Въвеждане на нови по-строги ограничения в цяла ЕВРОПА, САЩ, АЗИЯ, АФРИКА, АМЕРИКА.

СЪБИТИЯ ПО ПРОГНОЗА: Заразените извън Китай са над 120000, от тях в Европа над 90000. Европа затвори границите си, извънредно положение в десетки европейски държави, завторени под строга карантина са много традове, Турция завтори границата с България, Израел с Палестина. Във Франция се излиза навън само с подписана декларация.

-------------------

ОЧАКВАЙТЕ скоро прогноза за 26-27 март

Линк към прогнозата: Пикът на коронавирус епидемията ще е в края на март

----------------------

За тези, които искат да прочетат повече по темата за разпространението на коронавируса ето линкове:

 1. Възникване на епидемиятта
 2. Разпространение в Китай
 3. Съпоставка на коронавирус и грипен вирус
 4. Сходство с други вируси
 5. Начини за заразяване (вектори на разпространение на вируса от човек на човек)
 6. Астрологични вектори на разпространение на епидемията по света
 7. Мерките, които биха увеличили шансовете ни да останем незаразени от коронавирус
 8. Симптоми на болестта Covid - 19
 9. Странични ефекти на пандемията за света
 10. Какви са поуките от разгарящата се в момента пандемия


Comment Script

Коментари

;-) :-) :-D :-( :-o >-( B-) :oops: :-[] :-P

This comment form is powered by GentleSource Comment Script. It can be included in PHP or HTML files and allows visitors to leave comments on the website.